Izvor:
12.03.2019 u 11:44
0

IZABERITE ZA SEBE NAJBOLJEG: Zodijak tvrdi da su oni najposvećeniji, najpažljiviji, najbolji partneri!

Iako se vaš princ na belom konju može roditi bilo kojeg dana u godini, u razdoblju ovog horoskopskog znaka najčešće se rađaju pravi džentlmeni.

Reč je o vladavini Riba koje trenutno traje. Naime, muškarci rođeni u znaku Ribe izuzetno su posvećeni svojim boljim polovinama.

Veoma su emotivni i nikada neće nekoga ostaviti u patnji ili tuzi, bilo da je reč o ljubavnom partneru ili prijatelju. Njima je u interesu da osoba koju vole uvek bude radosna i da joj pomognu da nosi teret svih briga.

Ribe su vrlo prilagodljive osobe; prilagođavaju se i ljudima i okolini u kojoj se nalaze. Iako su nažalost često podosta lenji, muškarci u znaku Ribe toga su svesni pa svojim vrlinama pokušavaju da nadomeste taj nedostatak.

Iako vas kod njih može naljutiti njihova neodlučnost oko sopstvenih poteza, znajte da su muškarci Ribe ti koji su puni iskrene ljubavi za vas i da će vam se posvetiti kao niko drugi.

Srbija danas
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter