Izvor:
12.03.2019 u 19:24
0

OVA ČETIRI HOROSKOPSKA ZNAKA ĆE PROCVETATI: Njih očekuje sreća u ljubavi ovog meseca!

Ušli smo u mart, a astrolozi predviđaju da će ovo biti mesec prosperiteta i sreće, a zvezdini miljenici biće Ovan, Vaga, Strelac i Vodolija…

No, dobre prilike mogu da očekuju i Bikovi, Lavovi i Devica.

Ovan

Ovan će u martu imati doslovce ludu sreće, vrcaće od optimizma i dobre energije. Imaće i veliku želju da sve ideje pretvore u delo. Imaće veliku pomoć jakih i moćnih muškaraca, posebno na poslovnom planu, ali će ih sreća poslužiti i na privatnom planu. Preporuka je, ipak, da budu oprezni i ne ulaze u nikkave nezakonite i sumnjive poslove. Jer onda može doći do komplikacija i problema.

Vaga

Za Vagu će mart biti godina ljubavi, a osetiće priliv sveže i nove energije koja će im biti veliki pokretač u svim sferama života. Ovo će za njih takođe biti i godina dobrih okolnosti i prilika koje će svakako umeti da iskoriste. Posebno će ih obradovati činjenica da ih čekaju veliki finansijski dobici, i to iz neočekivanih izvora. Najveći priliv novca očekujte početkom septembra. Treba napomenuti i da vas u 2019-oj čeka nekoliko putovanja i uzbudljivih avantura.

Strelac

Strelac će biti definitivno najveći srećnik. Treba da očekuju niz poslovnih putovanja, ali i uspešnu saradnju sa veoma moćnim ljudima. Sreća u ljubavi biće im posebno naklonjena od početka aprila pa sve do sredine juna, sa akcentom na maju mesecu. Oni ulaze u novi 12-godišnji ciklus i mogu da očekuju napredak u svim sferama života. Savet je, ipak, da se čuvaju nerealnih očekivanja, čemu su skloni.

Vodolija

Vodolije mogu da se opuste – svaki korak vodiće ih ka sreći i izobilju. Očekuju vas pune ruke posla, ali u skladu sa tim i sjajna finansijska situacija. Potrebno vam je osveženje u životu, pa ove godine iskoristite sve prilike za promenu, putovanje ili nove kontakte. Poželjno je i da reorganizujete svoj život – teško da ćete imati bolju šansu za to od 2019. godine.

Izvor: Cosmopolitan
Izvor: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter