Izvor:
23.03.2019 u 11:31
0

NI JEDAN MUŠKARAC NE MOŽE DA IM ODOLI: Najveće zavodnice Zodijaka!

Žene rođene u ovim horoskopskih znakovima zrače samouverenošću i inteligencijom i mogu da dobiju sve što požele

Lav

Gde god da se pojave one su zvezde. Veoma vešte zavodnice koje često glume ledene kraljice zbog čega muškarci lude. Temperamentom uspevaju da osvoje i zadrže svakog muškarca.

Ribe

Najprivlačnije na njima je njihovo sanjarenje. Često su sramežljive, za čime muškarci lude, a one su toga i te kako svesne. Jako su emocionalno i vole da imaju nekoga ko će da ih čuva što dominantnim muškarcima predstavlja pravo zadovoljstvo.

Blizanci

Znaju kako da budu u centru pažnje u svakoj situaciji. Vrlo su izražajne i ne možete da ih ne primetite kada uđu u prostoriju. Poznate su po svojim snažnim veštinama manipulacije pa treba dobro da ih se pazite.

Izvor: Stil
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter