Izvor:
05.04.2019 u 11:32
0

VREDNI SU VAŠE PAŽNJE: Ovaj znak morate da imate u svom životu – doneće sreću u vaš život!

Svaki znak zodijaka ima svoje negativne i pozitivne strane. Ali jednom je gotovo nemoguće pripisati ijednu lošu osobinu jer jednostavno zrače pozitivom, a svoj optimizam s lakoćom prenose i na sve oko sebe. A reč je o Strelcima.

Osim što su rođeni optimisti, osobe u ovom znaku najčešće su neustrašive i vode se motom da je moguće ostvariti sve što poželite ako se za to potrudite, pa su ljudi rođeni u ovom znaku najčešće i jako uspješni. Njihov neograničeni optimizam potiče ih da lako prijeđu preko svih prepreka koje im se nađu na putu ka ostvarivanju ciljeva, što ih čini i odličnim motivatorima za druge.

Zbog svega navedenog Strijelci su i sjajni ljubavni partneri jer svu svoju pozitivu prenose i na vezu, a napravit će i sve što mogu (i ne mogu) da njihova voljena osoba bila stalno sretna.

Srbija danas
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter