Izvor:
18.04.2019 u 20:34
0

ZODIJAK OTKRIVA: Kako da vratite svežinu vezi?

Horoskop nudi rešenje kako da osvežite vašu vezu.

Idite u teretanu u kojoj možete da se penjete uz kamen ili upišite časove plesa koji nijedno od vas dvoje ne zna. Svakoj vezi je s vremena na vreme potrebno osveženje. U nedostatku ideja kako da to uradite, horoskop vam nudi rešenje.

Vazdušni znaci

Blizanci, Vaga i Vodolija vole da komuniciraju, pa rituali koji podrazumevaju pričanje, pisanje i sve vezano za reči angažovaće ih. Vazdušni znaci moraju da budu stimulisani, jer će u suprotnom zapasti u dosadu, pa uvek planirajte neke aktivnosti koje će ih održati aktivnim.

Ideje: Odvojite jedno veče za igre sa rečima samo za vas dvoje. Jednom mesečno organizujte megdan na kom ćete jedno drugom čitati svoju haiku poeziju u kojoj ste pisali o onome što osećate jedno prema drugom. Idite na poetsko veče ili organizujte veče na kom ćete čitati knjigu omiljenog autora.

Vatreni znaci

Ovan, Lav i Strelac žele akciju i pokret i može da im bude teško da ostanu neko vreme mirni u jednom mestu. Pošto ne vole da rade istu stvar sve vreme, jedna noć nedeljno određena za zabavne aktivnosti dobra je za njih – sve dok su aktivnosti uzbudljive i stimulativne.

Ideje: Idite u teretanu u kojoj možete da se penjete uz kamen. Upišite časove plesa koji nijedno od vas dvoje ne zna. Isplanirajte jednom sedmično izlazak i nikad nemojte da radite ono što ste radili na prethodnim sastancima.

Vodeni znaci

Rak, Škorpija i Ribe moraju da uspostave emotivnu konekciju, pa pronađite neku aktivnost koja vam pruža mogućnost da se povežete još bolje u emotivnom smislu.
Ponovno otkrivanje emotivnih dubina onog drugog učiniće da se Vodeni znaci osete prijatnije u vezi.
Vodeni znaci moraju da istraže i svoju imaginaciju, pa će neke umetničke aktivnosti biti korisne kako bi je ispoljili.

Ideje: Gledajte zajedno filmove koji su ispunjeni emotivnim nabojem. Idite na predavanja vezana za neku umetnost kako biste jedno sa drugim podelili svoje umetničke sklonosti i sposobnosti.

Zemljani znaci

Bik, Devica i Jarac su praktičari i vole da vide rezultate svog truda. Rituali i rutine kojima se nešto postiže najviše će prijati ovim znacima. Radije će s vama uraditi nešto korisno nego zabavno. Nađite neke aktivnosti koje su zanimljive, ali u isto vreme i praktične.

Ideje: Zasadite i održavajte baštu zajedno. Pustite muziku i sređujte kuću zajedno, pa povermeno i igrajte. Budite praktično kreativni.

Opusteno.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter