Izvor:
23.04.2019 u 05:00
0

KOJI HOROSKOPSKI ZNAKOVI SU NAJBOLJI PAROVI?

Svaki horoskopski znak ima jedinstvene osobine koje ga čine drugačijim i zanimljivim. Upravo te karakterne osobine nekome mogu biti vrlo odbojne, dok im drugi ne mogu odoleti. Da li želite da saznate ko je najbolji par za vas, donosimo 11 najboljih horoskopskih parova čija ljubav može biti večna.

1. Ovan i Vodolija
Ovnovima i Vodolijama nikada neće biti dosadno što znači da će veza između ova dva znaka uvek biti vrlo uzbudljiva. Oboje krasi avanturistički duh, vole isprobavati nove stvari u kojima maksimalno uživaju. Najvrednija osobina ovog para je što sve vole raditi zajedno kao tim, uživaju u zajedničkom druženju pa se nikada neće zasititi jedan drugog.

2. Bik i Rak
Ova dva horoskopska znaka najbolje se razumeju, pa imaju vrlo izraženu povezanost, kako fizičku tako i emocionalnu. Zbog ove osobine njihova veza sa vremenom postaje sve dublja i jača. Bikovi i Rakovi imaju vrlo zdrav i kvalitetan odnos u kojem su oba znaka svesna vrednosti partnera i veze koju su izgradili te znaju kako svom životnom odabraniku pokazati da ga vole i cene. Upravo takav odnos garantira večnu ljubav.

3. Blizanci i Vodolija
Ova dva znaka imaju neverovatnu moćnu mentalnu i emocionalnu povezanost. U potpunosti se razumeju pa će već u samim počecima veze osećati snažnu povezanost, kao da se znaju već godinama. Blizanci i Vodolije su kreativci. Iako maksimalno uživaju u zajedničkom društvu, ono što ih čini bliskim je i potreba za nezavisnošću koju oboje jednako cene, a zbog čega im veza može postati još čvršća.

4. Rak i Ribe
Kosmička povezanost između ova dva vodena znaka vrlo je snažna. Zajedno funkcijonišu savršeno, a glavni razlog je taj što se toliko dobro poznaju. Ribe i Rakovi vrlo su samosvesni, pa zbog toga mogu izgraditi vrlo čvrstu i kvalitetnu vezu. I dok Ribe žude za povezanošću sa partnerom, Rakovi uživaju u odanosti i udovoljavanju osobi koju vole, što je savršen spoj za kvalitetan odnos pun ljubavi.

5. Lav i Strelac
Strast između ova dva horoskopska znaka je vrlo jaka. Oba su znaka vrlo strastvene osobe te će jedan drugome biti snažna potpora u životnim odlukama, ciljevima i snovima koje će uvek donositi zajedno. Ovaj par vrlo je zabavan, pa će u njihovom društvu uživati svi . Strast koju ova dva znaka imaju prema životu, ljubavi i jedan prema drugome zaista je neverovatna.

Izvor: Lepota i Zdravlje
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter