Izvor:
25.04.2019 u 19:21
0

Kako će VENERA u OVNU uticati na vaš ljubavni i sek*ualni život?

Ovan
Porašće vam samopuzdanje pa ćete lakše i brže ulaziti u veze. Ukoliko ste već u vezi ovaj tranzit će vas pomeriti i tražiće akciju, promenu ili neka brza rešenja.

Bik
Apekt vaše vladarke prema kući tajni upravo to može i da donese- tajnu vezu ili vezu sa nekim ko je zauzet. Onima u vezi ili braku donosi seks i to onaj koji počinje svakodnevnim mašatarijama.

Blizanci
Ukoliko ste slobodni obratite pažnju na nekoga ko vam je prijatelj ili nekoga koga ste upoznali u nekom društvu ili organizaciji. Zauzete očekuje puno izlazaka i druženja, ali i nekih zajedničkih planova.

Rak
Zahtevaćete puno i tražićete da sve bude po vašem. Ovo se možda neće dopasti partneru, pa će biti dinamično i napeto. Slobodni pripadnici znaka će ovaj tempo nametati simpatijama.

Lav
Moguće su veze na daljinu ili odnos sa nekim ko je iz inostranstva. Zauzeti će se potruditi da promene nešto unutar samog odnosa, specijlano inicijativu.

Devica
Budi vam se seksualna želja pa će i odnosi biti bazirani na tome. Zauzeti će više provoditi u krevetu, a neće faliti i onog seksa na brzaka.

Vaga
Supostavljanje odnosa sa aprtnerom na nivou takmičenja neće uspeti. Ili popustite ili će se sve raspasti. Slobodne Vage očekuju uzbudljivi momenti i nekoliko simpatija u isto vreme.

Škorpija
Biće potrebno da se u trenutnom odnosu stvari i emocije dovedu red. Ovo ne umanjuje povećanje seksualne želje. Slobodnima će se svideti neki kolega ili koleginica.

Strelac
Ukoliko ste slobodni očekuje vas prava žurka. Nećete sve postići. Zauzeti su na klackalici pa odnos može da se prekine ili da se rasplamsa. Partner je zainteresovan za seks više nego za priču.

Jarac
Potreba za povlačenjem je veća nego potreba za kontaktom. Mnogi Jarčevi će posegnuti za osobama iz prošlosti i to onim mlađim.

Vodolija
Neko će imati potrebu stalno da vam šalje poruke i da vas zove, a vi pokušajte da se ne distancirate odmah. Zauzeti idu na put sa partnerom gde će se odnos malo srediti.

Ribe
razbutićete uspavanu strast, a u tome će vam pomoći partner kojem je samo seks na pameti. One slobodne očekuju „nepristojne ponude“ .

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter