Izvor:
02.05.2019 u 07:12
0

UŽIVAJTE U MESECU MAJU: Za ovih pet znakova ovo će će biti mesec s*ksa!

Ovi horoskopski znaci generalno imaju izraženu seksualnu energiju, ali će ona još više doći do izražaja upravo u maju mesecu.

Ako ste među njima, ili je vaš partner na ovom spisku, pa šta drugo da kažemo osim, uživajte…

Ovan

Ovan – ljudi-magneti. Oni imaju jaku moć privlačenja i vole da drže sve pod kontrolom. Ovan je seksi i strastven. I oni božanski ljube. Ovan je nestrpljiv, pa u ljubavi može da bude sebičan. To često dovodi do konflikta. Ako odlučite da gradite odnose sa Ovnom, smatrajte se sretnim. Seks sa Ovnom je pun strasti. Prvo pravilo zavođenje Ovna – nema potrebe da se stidite! Pokažite im svoju inteligenciju. Spontanost treba da bude vaše srednje ime. Ništa ne uzbuđuje Ovna kao nepredvidivost. I ne štedite na komplimentima.

Sa OVIM horoskopskim znakom vam nikada neće biti dosadno i od njega sve možete očekivati!

Bik

To je znak Zodijaka sa ludom seksualnom energijom. Koji znaci zodijaka su veoma dobri u krevetu? Odgovor je jednostavan – Bik. Oni imaju nezasit apetit za seksom. Njima je potrebno mnogo fizičkog kontakta. Ali ne požurujte. Za Bika dobar "ljubavnik" je kao dobar obrok – treba vam malo vremena da dobijete odličan ukus. Da bi namamile Bikove – dajte im puno poklona. Kada zavodite Bika pažnju posvetite izboru parfema i ne zaboravite da uvek imate sveži dah.

Lav

Za većinu ljudi su Lavovi najbolji ljubavnici. Oni bukvalno kupuju svoje izbore poklonima i pažnjom. Seksualno, Lavovi vole da istražuju sve. Zavesti Lava je veoma jednostavno – njima je potrebna stalna pažnja. I Lavovi vole da im dirate kosu.

Škorpija

To je najseksualniji horoskopski znak. Za mnoge, oni su najbolji ljubavnici na svetu. Međutim, pored Škorpije možda ćete osetiti da vole da manipulišu. Škorpije su veoma atraktivni i neodoljivi. Oni su vrlo vešti ljubavnici, ali ponekad uspostaviti sa njima emocionalnu veza je prosto nemoguće. Po svojoj prirodi, Škorpije su zavodnici.

Vodolije

Ako se zaljubite u Vodoliju, to je samo zbog tela. Glavna stvar je seksualna želja. Karakter Vodolije je divlji i nepredvidljiv. Imaju veoma nemiran karakter. Ovo su najbolji ljubavnici za one koji vole uzbuđenja. Da osvojite Vodoliju morate da budete neobični i imate svoje “bubice” u glavi.

Srbija danas
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter