Izvor:
06.05.2019 u 07:46
0

NAJISKRENIJI ZNAK ZODIJAKA: Ono preziru laž!

Iako ih zbog toga što uvek otvoreno kažu šta misle često smatraju suviše egoističnim, bahatim i arogantnim, ovaj znak Zodijaka bi svakako trebalo da se ponosi ovom vrlinom.

U pitanju je, ni manje ni više nego OVAN. Oni jednostavno ne vole laž. Njima je laganje besmisleno, glupo, čisto gubljenje vremena.

Jer zaista, kada ih jednom prihvatite kao osobe koje ne lažu, stvari će postati mnogo jednostavnije, a možda vas i upravo Ovnova upornost za istinom promeni na bolje.

Pa se i sami počnete kretati jednostavnijom linijom u životu, s obzirom na to da se ispostavilo da je upravo istina najjednostavniji put. Čak i ako ponekad mislite da bi istina mogla povrediti drugu stranu.

Jednom će i ipak izaći na videlo, ali kasnije možda neće biti vremena za ispravke.

Srbija danas
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter