Izvor:
18.05.2019 u 18:35
0

ONI SU NAJBOLJI LJUBAVNI TERAPEUTI: Ovi znakovi daju najbolje savete!

1. Ribe
Snaga – Empatija

Ribe su neverovatne kada je u pitanju razumevanje njihovih emocija, uglavnom zato što su u izobilju sa njima. To ih čini odličnim savetnikom za ljubavne probleme, pogotovo ako se borite sa osećanjima u vezi sa svojim simpatijama, bivšim ili trenutnim partnerom. Ribe su vodeni znakovi, tako da znaju kako da budu preplavljeni emocijama. To ih čini odličnim savetnikom upravo u ovim situacijama.

2. Strelac
Snaga – Iskrenost

Strelčevi mogu biti neočekivani izvor dobrih ljubavnih saveta u vašem životu. Oni nisu poznati po svojoj sposobnosti da budu osetljivi, ali su izuzetni kada je u pitanju iskrenost, čak i kada je to teško. Oni će biti brutalno iskreni sa vama, tako da ako im se ne sviđa veza u kojoj se nalazite, očekujte komentare poput: “Beži dok možeš”. Zbog njihove sposobnosti da budu iskreni, neće biti veoma oprezni u vezi vaših emocija, ali će vam reći tačno ono što treba da čujete u ovom trenutku.

3. Devica
Snaga – Logika

Device su poznate po svojoj sposobnosti da se organizuju, kao i zbog svojih načina pomoću kojih mogu da otkriju sve aspekte date situacije. Ovo vam može biti od velike koristi kada se osećate izgubljeno u vezi, ili kada ste neodlučni u vezi nove ljubavi. Device će vas uvek razumeti i pomoći vam da razmotrite čak i najsitnije detalje o problemu sa kojim se borite.

Izvor: Lepota i Zdravlje
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter