Izvor:
20.05.2019 u 23:41
0

ZODIJAK OTKRIVA: Da li ste baksuzi u ljubavi?

Dok su neki sami krivi za svoj ljubavni debakl, nekima je emotivni neuspeh zapisan u zvezdama. Pripadnici ovih horoskopskih znakova godinama bezuspešno tragaju za partnerom iz snova i ljubavnom pričom sa srećnim krajem.

Rak

Iako važe za veoma posvećene partnere, Rakovi nemaju sreće u ljubavi i to uglavnom svojom krivicom. Kada se zaljube daju se u potpunosti i zbog toga vrlo često budu iskorišćeni i povređeni i ostanu slomljenog srca.

Devica

Kad se jednom opeku, Device se drže na oprezu i zaista teško se u potpunosti upuštaju u vezu, pre nego što se uvere da im ta osoba neće slomiti srce. Ali upravo zbog preteranog opreza, Device neretko propuste i ljubav svog života.

Jarac

Jarčevi najveći problem imaju s vremenom, jer uglavnom prave ljude upoznaju u pogrešno vreme, jer u određenim životnim etapama, umesto ljubavi imaju druge prioritete.

Ribe

Zbog prevelikog poverenja u ljude, Ribe često prave pogrešne emotivne izbore. Još veći problem je što neretko ništa ne nauče iz svojih grešake i ponovo dozvole da budu emotivno povređene.

Lepota i Zdravlje
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter