Izvor:
22.05.2019 u 13:25
0

Zbog ovih loših osobina Vage drugi vide kao negativce!

Svaki znak ima svoju lošu stranu, pa čak i najveće diplomate zodijaka – Vage. Da ne bi došli do pogrešnog mišljenja o tim ljudima i da bi se lakše nosili s njima, pogledajte loše osobine Vaga zbog kojih ih drugi ljudi često vide kao negativce.

1. Površnost
Vage uglavnom cene lepotu i eleganciju, te zbog toga često zanemaruju nedostatke skrivene ispod prekrasne površine. Zbog izgleda, Vage često zanemaruju ličnost i retko su zainteresovane za unutrašnjost i karakter osobe ukoliko nije privlačna.

2. Lenjivci
Bez sumnje, Vage ne pokušavaju čak ni da dobiju ono što žele, već čekaju da ih posluže. Njihova lenjost je još izraženija kada nekome treba da pomognu.

3. Galantnost
Zato što žele ostaviti utisak moćne i društvene osobe, Vage troše mnogo na svoj imidž. Odlaze na luksuzna mesta, nose brendiranu odeću i koriste skupe kozmetičke proizvode.

4. Varanje
Vage smatraju brak najvećim životnim dostignućem i smatraju da je usamljenost sramna. Oni više vole da budu povezani sa partnerom koji ih ne voli, nego da budu sami. U takvim situacijama, oni traže bolje rešenje iza leđa partnera.

5. Flertovanje
Vage su stručnjaci za flertovanje. Koketirali bi sa bilo kim samo da bi videli njegovu reakciju. Sa ovim ljudima nikada ne možete biti sigurni da li flertuju sa vama ili su samo ljubazni. Ako ste zabrinuti za Vagu, budite oprezni, jer se lako upuštaju u varanje.

6. Neizvesnost
Vage vrlo lako menjaju svoje razmišljanje. Teško ih je držati za reč, a skoro nijedna njihova odluka nije konačna.

7. Neodlučnost
Vage ne vole kada su pod pritiskom. Zbog toga propuštaju veoma dobre prilike i često upadaju u neprijatne situacije. Ako su primorani da donesu brzu odluku, oni se obično povlače i ostavljaju obavezu nekom drugom.

Ženski Magazin
Foto:
Depositphotos

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter