Izvor:
27.05.2019 u 05:02
0

Dnevni horoskop za 27. 5. 2019.

Ovan

Veoma ste vredni. Moguće je neko novo poznanstvo. Nemojte dozvoliti da Vas neko izbaci iz takta na radnom mestu.

Bik

Potrudite se više oko partnera. Ako ste slobodni, veoma ste romantični. Danas nemate plan rada. Organizujte se bolje.

Blizanci

Možda nećete imati idealan odnos sa partnerom, ali se postavite prijateljski i imajte razumevanja danas. Slobodni, preko posla možete upoznati neku novu osobu. Budite komunikativni i ljubazni da biste poboljšali odnos sa kolegama.

Rak

Danas je dan za završavanje obaveza na poslu. Potreban Vam je odmor. Odradite šta morate pa se posvetite porodici i dragim ljudima.

Lav

Danas bi bilo dobro da se suzdržite od naglih reakcija na poslu. Nema potrebe da se nervirate oko stvari koje ne možete da promenite. Uživajte u svom slobodnom vremenu.

Devica

Zauzeti, recite partneru šta Vam smeta. Budite direktni. Slobodni, danas biste mogli da upoznate neku zanimljivu osobu.

Vaga

Dajte podršku partneru u vezi sa nekim planovima koje imate. To će učvrstiti Vaš odnos. Danas imate previše obaveza i možete raditi više stvari. Potrudite se da se fokusirate na ono što je prioritet, ne nervirajte se oko sitnica.

Škorpija

Danas je bitno da nađete više vremena za ljubav i za druženje. Ne dozvolite da Vam neko pravi pritisak na poslu. Budite odgovorni i brzo ćete dobiti pohvale.

Strelac

Izdvojite više vremena za relaksaciju. Ne zapostavljajte partnera da se ne bi osećao loše. Danas ste veoma romantični i to je jako neobično za Vas. Priđite osobi koja Vam se duže vreme dopada.

Jarac

Recite partneru koliko Vam je stalo do njega, jer on ne može da zna šta Vi osećate. Danas ste komunikativni i ipak Vam sve ide od ruke. Moguć je kraći put.

Vodolija

Bolja je komunikacija sa partnerom. Moguć je flert sa osobom koja živi blizu. Trebalo bi da budete ljubazni prema saradnicima, jer ćete tako lakše doći do dogovora.

Ribe

Bitno je da nađete način da uklopite privatni život sa poslom. Ne zapostavljajte partnera. Imate dosta obaveza, ali nađite malo više vremena za prijatelje.

Astrolog Jovana Vilimonović
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter