Izvor:
30.05.2019 u 05:11
0

Dnevni horoskop za četvrtak, 30. 5. 2019.

Ovan

Danas je bitno da ne trošite previše energije na druge ljude, nego da se posvetite partneru. Možda ćete biti napetiji nego inače, ali bar posle posla možete da se odmorite i relaksirate.

Bik

Ne morate danas da se opterećujete novim idejama, nego se držite ustaljenog rasporeda. Brinite više o svom zdravlju. Danas je dan za završavanje, a ne za započinjanje obaveza.

Blizanci

Bavite se sportom. Danas radite nešto što Vam prija, da biste bili manje napeti. Isplanirajte dobro dan i držite se plana rada.

Rak

Ulepšajte radni prostor. Pokušajte da se ne raspravljate sa kolegama, naročito ne sa nekom ženskom osobom. Niste dobro raspoloženi, ali popodne će se već sve promeniti.

Lav

Idite na kraće putovanje. Možete čuti lepe vesti od neke bliske osobe. Posetite prijatelje ako imate vremena.

Devica

Rasporedite posao na više stavki, da biste na vreme stigli da odradite obaveze. Odradite šta morate danas, držite se prioriteta.

Vaga

Mogući su problemi sa imunitetom i varenjem, ne prejedajte se danas. Vodite više računa o sebi, a manje o drugima. Ne zapostavljajte ipak svoj privatni život zbog obaveza.

Škorpija

Napeti ste zbog nekih nerešenih problema u odnosima sa drugima. Danas je odličan dan za ljubav i uživanje, a ne za posao. Odmarajte se više.

Strelac

Danas je dobar dan za ostvarivanje planova. Sve će Vam ići od ruke. Isplanirajte dan sa prijateljima ili partnerom.

Jarac

Napeti ste zbog previše posla. Niste sigurni da možete da stignete da uradite sve što je neophodno. Pazite na rokove. Usvojite savet partnera u vezi sa poslom.

Vodolija

Napeti ste zbog obaveza, a imate neke ideje koje treba da sprovedete u delo. Potražite pomoć od kolega ako Vam je pomoć potrebna. Danas ste komunikativniji nego inače. Moguć je kraći put.

Ribe

Ne raspravljajte se sa članovima porodice oko novca. Imate višak energije, pa biste mogli da šetate makar ili da vežbate, da biste je utrošili na dobar način. Bićete zadovoljni kako Vam sve ide na poslu.

Astrolog Jovana Vilimonović
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter