PREVARI OPRAŠTAJU SAMO ONI: Znakovi zodijaka koji će vam dati drugu šansu!

 

Neverstvo u ljubavnoj vezi za neke je izdaja koju ne mogu da oproste, ali ima i onih koji će prihvatiti izvinjenje partnera i krenuti dalje. Hoće li preljuba biti oproštena, može da zavisi i od toga kom horoskopskom znaku pripada prevarena osoba. U nastavku saznajte kojih pet znakova najlakše oprašta neverstvo - barem tako zvezde kažu.

Blizanci

Ovaj promenljiv znak oprostiće neverstvo, ali kod njega se nikada neće znati zašto ili kada je to učinio. Blizanac je toliko nepredvidiv da će možda oprostiti odmah, ali će ipak želeti danima da razgovara o celoj situaciji. Ponekad ima i skrivene sopstvene motive za oproštaj.

Rak

Izuzetno senzibilan vodeni znak toliko je saosećajan da će odmah oprostiti neverstvo ako druga strana pokaže koliko joj je žao zbog svega što se dogodilo.

Vaga

Vaga ne voli sukobe i svađe, pa nikome ne zamera samo kako bi se održao mir. Zato će oprostiti i prevaru. Šta je vagi potrebno da bi to učinila? Razlog zašto je do prevare došlo. Kada ga sazna, brzo će nastaviti dalje sa životom.

 

 

Vodolija 

Ovaj miroljubivi i slobodoumni znak smatra da je jedino ispravno - oprostiti. Vodolija možda neće odmah oprostiti, ali proces opraštanja mogao bi da se ubrza ako dobije jasno i logično objašnjenje zašto je došlo do preljube.

Ribe

Za razliku od tvrdoglavog bika koji će izdaju zamerati do kraja života, blage ribe ne žele da nose nikakav nepotreban teret na svojoj duši. Ribe će sigurno oprostiti, ali treba im prostora i vremena da razmisle o svemu i da se pomire sa situacijom.

 

Srbija Danas
Foto:Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Utorak
04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
11:30  Kviz: Naslovna strana
11:55  Vesti
12:05  Provodadžija
12:55  Vesti
13:05  Provodadžija
13:55  Vesti
14:05  Serija: Suze moje sestre (R)
15:15  Posle ručka
17:30  Telemaster
18:10  Serija: Suze moje sestre
19:00  Upoznajte Parove
21:00  Provodadžija
22:00  Sudbine
23:00  Novajlije - Live
02:30  Posle ručka