Izvor:
03.11.2019 u 16:48
0

POTRAGA ZA SRODNOM DUŠOM MOŽE DA POČNE: OVI horoskopski znaci će vas ODUŠEVITI!

Kada je u pitanju ljubav tu uvek postoje nedoumice i nedovršeni odgovori.

Ukoliko još ne znate koji to tip muškarca ne može odoleti specifičnim osobinama vašeg horoskopskog znaka, pročitajte to u nastavku.

OVAN

Ne možete se odbraniti muškaraca koji u vama traže oslonac. Oni su pomalo neodlučni i očekuju da vi vodite glavnu rieč, što i za vas ionako nije problem jer u ljubavi volite preuzimati inicijativu. Smatraju vas superiornijima i zato vam se bez problema prepuštaju.

BIK

Obožavaju vas muškarci nežnije prirode. Oni nisu slabi, ali u stalnoj su potrazi za nekim tko će ih obasipati ljubavlju i pažnjom. Tu vi stupate na scenu. Na glasu ste kao jedan od najpredanijih i najodanijih znakova kada je u pitanju ljubav, ne bojite se obaveza i emocija te zato i ne čudi da ste odabir takvih muškaraca.

BLIZANCI

Uvek nailazite na muškarce koji vole uzbuđenja i u potrazi su za novim životnim avanturama. Žele da u njihov život unesete svoju energiju i strast, a toga vam ne manjka. Vi ste dinamična žena otvorenog uma koja takođe voli voditi uzbudljiv život i zato tom tipu muškaraca možete pružiti sve što traži.

RAK

Vole vas emotivni, ali i pomalo manipulativni muškarci koji će napraviti sve što je u njihovoj moći kako bi zadobili vašu ljubav. Vašu urođenu empatiju i osetljivost iskoristiće za svoju prednost. Oni žele partnerku koja će se brinuti o njima. S obzirom na to da ste vi po prirodi brižan tip žene, to vam ne pada teško.

LAV

Lavice imaju zvezdanu nit i najviše privlače muškarce koji se ne boje biti u njihovoj seni. Njih ludo privlači vaša dominantna ličnost i nezavisnost. Sjajna kombinacija, s obzirom na to da bi vi volite muškarce koji su sigurni u sebe i ne boje se vaše individualnosti.

DEVICA

Obožavaju vas muškarci koji umesto uzbuđenja i haosa preferiraju red i mir. Često ih muče neki veći životni problemi i u potrazi su za emotivnim utočištem koje im vi možete pružiti. Na prvu vide da ste razboriti, racionalni i predani pa u vama odmah vide svoju sigurnu luku.

VAGA

Pažnjom vas obasipaju muškarci koji u ženi traže – sve. Ljubav, prijateljstvo, potporu, strast. Oni ne žele nekog društvenog, srdačnog, pravednog i veselog poput vas.

ŠKORPIJA

Prvo će vas pronaći muškarac kojem u životu nedostaje strasti, ali ne samo one "fizičke". Kao da znaju da im nijedan drugi horoskopski znak ne može pružiti toliko životnog uzbuđenja. U sve što radite unosite svoju dozu strasti, a uz to ste neustrašivi, samouvereni i spremni uraditi sve za svog muškarca.

STRELAC

Nitko ne voli avanturizam poput strelaca i to se vidi u njihovoj energičnom nastupu. Možda baš zato privlačite muškarce kojima je pomalo dosadno u životu i traže nekoga ko će ih "probuditi". Osećaju da će uz vas njihov život postati jedna velika avantura jer vi jednostavno ne podnosite monotoniju i izbegavate mirne kućne večeri ispred TV-a.

JARAC

Vi ste organizovana, disciplinovana, pouzdana i odlučna žena. Upravo to vole muškarci koji još nisu stvorili stabilnost u svom životu i nadaju se da ćete im vi pomoći u tome. Uz vas se osećaju sigurno i spremni su napraviti potrebne promene koje će im omogućiti život o kakvom sanjaju.

VODOLIJA

Najprivlačniji ste neobičnim, luckastim i otkačenim muškarcima koji znaju da ih nećete osuđivati zbog njihove posebne i drugačije osobnosti. Vi cenite individualnost, slobodoumni ste, ekscentrični i originalni te volite ljude s istim osobinama.

RIBA

Obožavaju vas kreativci. Možda su već ostvareni, a možda skupljaju hrabrost kako bi svetu pokazali svoje talente, a vi ste tip osobe koji im može pomoći da njihova talent izađe na videlo. S obzirom na to da ste po prirodi maštoviti, sigurno biste uživali u njihovu kreativnom procesu.

Izvor: glossy.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter