Izvor:
12.11.2019 u 20:51
0

NJIHOVA REČ JE UVEK POSLEDNJA: Saznajte koje su pozitivne i negativne strane ovog znaka!

Simbol Ovna je životinja ovan i to ukazuje i na pozitivne i na negativne strane ovog znaka. Oni su ponekad toliko uporni i tvrdoglavi da sve oko sebe gaze da bi ih ubedili da su oni upravu i da je ono što oni žele najispravnija stvar. Sa druge strane, oni mogu biti nežni, više jagnje, nego ovan. Međutim, njih je nemoguće pripitomiti, jer je njihova reč uvek poslednja.

Žena Ovan

Uglavnom je plave kose i plavih očiju, visoka, često sportski građena. Zbog uskih kukova deluje pomalo muškobanjasto. Oblači se ili sportski ili preterano damski, a od boja voli plavu, crnu i tamnocrvenu. Ima dugu, uglavnom plavu kovrdžavu kosu, često nosi punđu, rep ili kratku sportsku frizuru. Voli da ističe noge i seksepil. U držanju ima nečeg pomalo napadnog ili ostavlja utisak osobe koja je izuzetno sigurna u sebe.

Naizgled je otvorena i direktna, a, u stvari, nikada o sebi ne otkriva mnogo, samo ono što ona hoće. Može da bude pomalo nervozna, brzopleta i detinjasto iskrena. Često kaže i ono što ne misli, zbog čega se kasnije nervira. Voli da drži sve pod kontrolom, ali to joj često ne polazi za rukom. Ka cilju ide vrlo direktno, pa često u tome može da bude i pomalo neprijatna. Ambicija i uspeh je najviše motivišu i, zahvaljujući velikoj energiji, uglavnom je u tome uspešna.

Ima vrlo jednostavan pristup ljubavi i seksu. Kod nje je sve jednostavno, ali može postati vrlo neurotična ukoliko nema partnera, ili ukoliko ne dobija dovoljno ljubavi. Spremna je da se maksimalno žrtvuje za partnera koga vrlo pažljivo bira. Seksualni život nije toliko kvalitetan koliko je intenzivan i nije naročito rafinirana ljubavnica, ali muškarce osvaja neposrednim nastupom. Zna šta hoće, koga hoće i njega dobije ma po koju cenu, naročito u mladosti, kada je vrlo uporna da se što pre uda. Malo je osoba rođenih u ovom znaku koje dugo pate zbog ljubavi, najčešće ima dva braka ili dve značajne veze u životu.

U ljubavi se najbolje slaže sa Blizanacima, Lavom, Vagom, Strelcem i Vodolijom.

Muškarac Ovan

Samouveren je, bučan, dominantan, detinjast, idealista, kreativan, zabavan, muzikalan, ponosan, uobražen, dostojanstven i ambiciozan. Deluje pristupačno i srdačno, mnogo priča, ali malo kaže – pogotovo o sebi. Nije zlopamtilo i ne sveti se. Društven je i voli da o svemu bude obavešten, da bude u toku društvenih zbivanja. Nikada ne odustaje od cilja i, ukoliko ima viziju onoga što želi da postigne u životu, spreman je da mnogo toga žrtvuje.

U duši je kavaljer i zaštitnik, može da bude potpuno nepredvidiv u svojim reakcijama jer je impulsivan i, ukoliko pomisli da mu se partnerka ne divi dovoljno, napušta je. Ne voli da priča o svojim emocijama, često ima tajne veze za koje niko ne zna. Seks mu je važniji od ljubavi, mada je u duši romantičar, ali i sumnjičav da li će pronaći idealnu ženu. Ima veoma jednostavan pristup seksu i ne spada u rafinirane tipove muškaraca, mada sve zavisi od podznaka. U ljubavi se ne snalazi baš najbolje kada dopusti sebi da njegovim životom prevladaju emocije nad razumom, a to se često događa.

U ljubavi se najbolje slaže sa Ovnom, Blizancima, Lavom, Strelcem i Vodolijom.

Izvor: opusteno.rs
Foto: TanjugInfo/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter