Izvor:
23.12.2016 u 16:17
0

Obradujte drage osobe za NOVU GODINU: Evo kako da odaberete savršen POKLON za svaki HOROSKOPSKI ZNAK!

OVAN

Crvena privlači Ovnove poput magneta jer je bliska njihovu energičnom temperamentu. Najviše će im se svideti crvena ili crna košulja, kožna galanterija, a marame, kape, šalovi ili rukavice neka budu narančasti ili upadljivih šarenih kombinacija.

Za poklone birajte vedre i otvorene nijanse, bilo da je reč o odeći ili nakitu. Devojke i žene ovog znaka vole intenzivne parfeme, posebno mirise ambre ili mošusa, a za šminku su im najdraže tople i jarke boje. Muškarcu možete darovati aktovku, kožni kaiš ili ručni sat.

BIK

Bikovi su poznati gurmani i obožavaoci poslastica, pa sa kvalitetnom bombonjerom nikada nećete pogrešiti. Ženama za poklon preporučujemo snažan cvetni parfem, a muškarcima komplet za brijanje. I jedne i druge zanima kuvanje, pa je dobar izbor i bogati kuvar.

On će se oduševiti i kravati, lepom šalu, kožnom novčaniku, a njoj će se dopasti kutija za nakit, svilena marama, kozmetička torbica ili decentna ogrlica.

BLIZANCI

Vrckavi su Blizanci večna deca i njih poklon treba da zabavi. Što otkačenije, to bolje. Ako ste se odlučili za neku luksuzniju varijantu za nju, svideće joj se uniseks parfemi ili miris vanile.

Obožavaju kozmetičke proizvode, pa je kolekcija za negu lica i tela ono čega joj nikad nije dovoljno. Muškarca iznenadite futrolom za naočale, simpatičnom figuricom za retrovizor njegovog automobila, priveskom za ključeve, mobilnim ili tabletom.

RAK

Najlepši je dar za osećajne rakove ljubavna knjiga, ali vole. Buket belih ruža svakako će oduševiti pripadnicu ovog znaka jer su njen oblik i snažan miris u skladu s njenom romantičnom prirodom. Kako je bela njihova boja, neka dominira i u nakitu.

Ogrlica od umetnih bisera ili bižuterija od srebra nijednu ženu ovog znaka neće ostaviti ravnodušnom. Muškarcima ovog znaka svideće se knjiga (posebice ako je o zdravom životu), fotoalbum i društvene igre poput šaha, a od odevnih predmeta šal ili kravata

LAV

Boje su ovog znaka zlatna i žuta, pa će se svakoj pripadnici ovog znaka dopasti sjaj za usne, sjajni puder, kao I ruževi i senke zlatnog odsjaja ili nakit u obliku srca. Njihovoj snažnoj ličnosti treba i snažan parfem, pa birajte jače mirise, posebice intenzivne istočnjačke. Kako su Lavovi veliki filmofili, odličan su poklon i ulaznice za bioskom ili pozorište.

DEVICA

Pedantne device vole praktične darove kao što su mobilni, ručni sat, budilnik, fotoalbum ili rokovnik. Praktično se podrazumeva i u odeći, pa su kožne rukavice, trenerka ili kućni ogrtač ono što će ceniti više nego da im kupite nešto od poznatih skupih marki.

Vole mirne tonove, zemljane boje, ali i tamnoplavu i zelenu, nikako nešto kičasto ili šareno. Kupujete li mirise, obratite pažnju da budu diskretni. Ako ste se odlučili za nakit, neka bude jednostavan.

VAGA

I muškarac i žena rođeni u ovom znaku vole kozmetiku za njegu lica ili tela. Pritom pazite da sve bude lepo upakovano, svetlucavo i raskošno. Odličan je izbor i crvena bombonjera u obliku srca, a ukrasna vaza, romantična zidna slika zaljubljenog para ili ukrasne porculanske figurice biće im trajna uspomena.

Muškarcu ovog znaka kupite kravatu ili elegantnu košulju, a nju iznenadite lepim čipkanim rubljem, kožnim rukavicama, malom umetničkom slikom ili narukvicom.

ŠKORPIJA

Škorpije nisu ljubitelji skupih darova, ne padaju na zlato i sjaj. Kako je to najerotičniji znak, seksi rublje sa zanosnom čipkom ili prozirna spavaćica oduševiće pripadnicu ovog znaka. Njihova je boja crvena (iako vole i crno), pa je crvena gladiola ili rafinirana lepota orhideje u skladu s njihovom strastvenom prirodom.

Svideće im se skupi parfemi, ali i knjige u kojima su obrađene tehnike poput taj-čija, joge, različiti oblici vežbanja disanja i meditacije, jer ih fasciniraju istočnjačke veštine, ali vole i krimi priče i psihologiju.

STRELAC

Trenirka, ranac, kompas, dvogled ili ribarski pribor vrlo će prijatno iznenaditi muškarca ovog znaka. Vole odevne predmete u safari-stilu i boju peska, plavu i ljubičastu. Blage kolonjske vode, sportski dezodoransi ili mirisne kreme takođe su praktično rešenje za Strelce, koji vole sport.

Žene obožavaju nakit neobična oblika i materijala, pa su koralna ogrlica, nakit od tirkiza ili tigrovo oko ono što će im se jako svideti. Njihovo su astrološko cveće ljubičice i karanfili, a oduševiće ih plava ruža.

JARAC

Praktičnim Jarcima najbolje je darovati nešto što će smatrati korisnim. Na knjige su slabi i tu ne možete pogrešiti jer, šta god im poklonili, oni će to sigurno pročitati.

Muškarcima ovog znaka svideće se ručni sat, rukavice, kožni novčanik ili kravata, a ona će se oduševiti kompletom češljeva, kvalitetnim lakom za kosu, šminkom u nežnim zemljanim tonovima ili parfemom suptilnog mirisa poput Šanela. Odaberete li nakit ili bižuteriju, neka bude jednostavnog dizajna ili od oniksa, njihovog astrološkoga kamena.

VODOLIJA

Nekonvencionalne Vodolije oličenje su posebnosti, stoga im darujte nešto originalno. Muškarac Vodolija oduševiće se nekom vašom kreacijom, možda ručno izrađenom čestitkom i ljubavnom pesmicom koju ste vi smislili. Darujete li kozmetički proizvod, neka i on odudara od klasike. Odaberite proizvode koji su izrađeni prema načelima istočnjačke medicine. Svideće im se odeća, čaše ili šoljice za kafu neobičnog i egzotičnog dizajna ili sa porukama.

RIBE

Ribe će oduševiti sve što ima veze sa vodom ili morem. Mala zidna slika s morskim motivom ili zlatni privezak u obliku njihovog znaka sigurno ih neće ostaviti ravnodušnima. Njihove su boje plavozelena i tirkizna, pa ako darujete parfem ili gel za tuširanje u tirkiznoj bočici ili nađete takve ukosnice ili kozmetičku torbicu, oduševićete ženu ovog znaka.

Muškarca Ribu raznežiće vaša zajednička fotografija u crvenom okviru u obliku srca, a možete mu darovati i mali akvarijum sa zlatnom ribicom ili fotoaparat.

Izvor: Srbijadanas.com
Foto:Twitter/Minuto Politico

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter