Nepogrešivi horoskop za ljubav: ZVEZDE OTKIVAJU KO JE VAŠ IDEALAN ZNAK ZA VEZU! (foto)

 

Ovan

...za vezu

Imaćete odličan odnos sa Lavom jer je to znak s kojim ste emocionalno kompatibilni. Lav će vas u svemu podržavati, biće vam jednako dobar prijatelj, partner, ali i ljubavnik.

...za avanturu

Ako želite nezaboravnu avanturu, izaberite Vagu sa kojom su vam strastveni trenuci u krevetu zagarantovani. To je znak sa kojim ćete odmah osetiti strast i seksualnu privlačnost.

Bik

...za vezu

Devica je znak sa kojim ćete odmah osetiti da ste na istoj talasnoj dužini. Imaćete o čemu da razgovarate i ni u jednom trenutku vam neće biti dosadno.

...za avanturu

Odaberete li Škorpiju, vaš odnos će odmah voditi u krevet. Kada vam se pogledi susretnu, želja će biti obostrana pa ćete jedva čekati da ostanete sami.

Blizanci

...za vezu

Vaga je vaš idealan partner. Vodićete duge razgovore, deliti sličan smisao za humor i često ćete se smejati. Biće to podsticajna veza u kojoj će biti mnogo razumevanja, ali i privlačnosti.

...za avanturu

Strelac! To je znak koji će u vama raspaliti vatru i strast. Neće vas gušiti ni sputavati, što je vama jako važno u vezi. Zajednički trenuci biće nezaboravni.

Rak

...za vezu

Sa Škorpijom ćete se odlično slagati. Imaćete gotovo intuitivan odnos pa će pogledi govoriti više od reči. Oboma vam treba osećaj sigurnosti, što ćete pružiti jedno drugome u velikoj količini.

...za avanturu

Jarac će vam uzburkati krv i pomutiti razum. To je znak uz koji ćete doživeti pravi vatromet strasti. Pružiće vam osećaj sigurnosti, čak i ako vaš odnos ne ide prema nečem ozbiljnijem.

Lav

...za vezu

Za vas je idealan partner Strelac. Oduševiće vas njegova nesputana i avanturistička priroda, a prijaće vam njegovi komplimenti i zaštita koju će vam pružati.

...za avanturu

Sa Vodolijom ćete imati buran i nezaboravan odnos. Oboje volite provod i lepe stvari, ali i putovanja pa će vaš odnos biti zabavan i uzbudljiv.

 

 

Devica

...za vezu

Sa Jarcem ćete imati sadržajan odnos u kojem će biti mnogo potpore i razumevanja. Oboje ste romantični i nežni pa ćete međusobno stalno iskazivati ljubav i naklonost.

... za avanturu

Senzibilna Riba je idealan partner za letnju avanturu. Pružiće vam mnogo slatkih trenutaka strasti pa ćete u njenom zagrljaju zaboravite sve brige.

Vaga

...za vezu

S Vodolijom ćete ostvariti zanimljiv odnos u kojem će biti mnogo uzbuđenja. Oboje volite izazove i putovanja i uživate u životu punim plućima.

...za avanturu

Ovan će u vama probuditi strast pa će vas već na prvi pogled privući poput magneta. Znaće u svemu da vam udovoljite, ali biće i svađa, ali i pomirenja u krevetu

Škorpija

...za vezu

Sa Ribama ćete imati odnos pun emocija, romantike i nežnosti. Dopunjavaćete se i podržavati u svemu. Riba će znati u svemu da vam ugađa, što će vam itekako prijati.

...za avanturu

Sa Bikom ćete provesti mnogo strastvenih trenutaka. Već pri prvom kontaktu nešto će prostrujati vašim telom, a jaka fizička privlačnost će vas odmah spojiti.

Strelac

...za vezu

S Lavom ćete imati vezu u kojoj će biti puno dinamike, baš kao što oboje volite. Lav će se prema vama odnositi zaštitnički, što će vam jako prijati.

...za avanturu

Nemirni Blizanac uvešće vas u svet strasti i nedoživljenih iskustava. Iako ste u nekim stvarima različiti, ima dovoljno i onih koje će vas iznova zbližavati.

Jarac

...za vezu

Sa Bikom ćete imati stabilnu i sigurnu vezu. Oboje ste ozbiljni i praktični, što je preduslov i da budete verni jedno drugom. Zajedničkim snagama možete mnogo toga.

...za avanturu

Osećajni Rak osvojiće vas na prvi pogled. Planuće strast i taj žar se neće brzo ugasiti. Nikako nećete moći da dosadite jedno drugom, biće to odnos pun strasti i ljubavi.

 

 

Vodolija

...za vezu

Sa Blizancem ćete imati dovoljno uzbudljiv i podsticajan odnos u kojem neće biti dosadano. Imate slične životne stavove i dobro se dopunjavate. Oboje volite društvo i izlaske.

...za avanturu

Sa toplim i erotičnim Lavom doživećete neslućene trenutke strasti. Čak i ako ima različitosti među vama, snažna privlačnost baca vas jedno drugome u zagrljaj.

Ribe

...za vezu

Sa Rakom lako postižete kompromise i dogovore pa se retko kad svađate. Veza će vam biti puna međusobnog poštovanja i uvažavanja, a ni romantike neće nedostajati.

...za avanturu

Suzdržana Devica privlačiće vas poput magneta i nećete moći da joj odolite. Nađete li  se nasamo, strast će oboma pomutiti razum.

 

Cosmopolitan
Foto: Arhiva

 

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Ponedeljak
04:30  Rano jutro
06:45 Dobro jutro Srbijo
11:30  Parovi - Jutarnja kafica
11:55  Vesti
12:05  Parovi - Jutarnja kafica
12:55  Vesti
13:05  Parovi - Jutarnja kafica
13:55  Vesti
14:05  Parovi - Jutarnja kafica
15:15  Posle ručka
17:30  Telemaster
18:10  Serija: Kazna
19:00  Upoznajte Parove
19:55  Bingo
20:30  Upoznajte Parove
21:00  Ćirilica 
23:20  Parovi - Ispovesti
02:30  Parovi - Noćobdije
04:30  Rano jutro