parovi prijava happy zvezda prijava kviz happy talent šou

SKIDA ZVEZDE SA NEBA: Saznajte ko je NAJBOLJI MUŽ u celom Zodijaku

 

Ako ste mislili da savršen muškarac ne postoji i da većina njih gleda samo sebe, prevarili ste se. Na svetu ipak ima onih koji će biti verni, brižni, pažljivi i puni ljubavi, a horoskop je upravo tu da vam otkrije o kome se radi.

Najbolje ocenjen od strane astrologa je muškarac u znaku Bika. Iako ima i vrlina i mana, on je osoba koja vas nikada neće prevariti. Ako ga izaberete za svog muža, budite uvereni da se nećete pokajati. Bikovi spadaju u znakove zodijaka koji su strastveni i uporni, a kao bračni partneri izuzetno pažljivi i romantični. Zanimljivo je to da se Bikovi najčešće žene devojkama boljeg materijalnog i socijalnog položaja od njih, zato što su rukovođeni ambicijom da uspeju i da se kreću u višim društvenim krugovima.

Muškarac Bik je blag, dobrodušan i veran. Nikada neće zanemariti svoj dom i porodicu zbog bilo kog drugog interesa. Ovaj tip obožava svoju ženu i decu i izuzetno se trudi da im obezbedi najbolje uslove života, obrazovanje, odeću i zabave koje nudi svet. Kad se jednom oženi, teško se razvodi.

 

HappyTv.rs
Foto: Pixabay

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Sreda
04:30 Rano jutro
06:45 Dobro jutro Srbijo
11:10 Letnji kamp - Buđenje
11:40 TOP - SHOP
11:55 Vesti
12:05 Letnji kamp - Live
12:55 Vesti
13:05 Letnji kamp - Live
14:00 Čađava mehana
15:30 Posle ručka
17:30 Telemaster
18:10 Kviz: Naslovna strana
18:35 Upoznajte Parove
21:00 Jedna pesma, jedna želja
22:30 Letnji kamp - Veče sa poznatima
02:30 Posle ručka (R)