Izvor:
27.02.2017 u 14:25
0

VREME JE ZA LJUBAV: Proleće donosi veliku strast ovom horoskopskom znaku!

Sve do 25. februara kroz znak Ovna prolazio je Eros koji je začinio ovaj period naročitim romantičnim prahom – seksualnost je pojačana do maksimuma. Uz to, snažnu astrološku podršku ovom znaku daje i Venera, koja je u Ovnu od 3. februara do 2. aprila, a zatim od 28. aprila do 6. juna.

Nije ni čudo što se Ovan oseća kao da je na vrhu sveta. Sve se okreće oko njega, pa i sam silno vodi računa o svom izgledu i načinu ponašanja. Ipak, dragi Ovnovi, opustite se jer vam zaista neće biti potrebno mnogo da privuče pažnju. Naravno, iskoristite ovaj tranzit do maksimuma kako biste pojačali svoje samopouzdanje ako je u nekoj oblasti popustilo.

Što se tiče šarma, tu više ništa ne treba da pojačavate. Svi vas smatraju izuzetno prijatnim, nikom neće promaći vaša ljupkost i atraktivnost. Sve romantične snage planeta rade u vašu korist, pa tako i Mars pojačava strasti bar do 9. marta. Niko neće moći da vam odoli, a ta sigurnost u osvajanju činiće vas još privlačnijim.

Ove prognoze odnose se ne samo na osobe rođene u znaku Ovna već i one sa podznakom u Ovnu. Ako imate Veneru u Ovnu u natalnom horoskopu, vas inače krasi posebna aura nevinog šarma, pa vam svi tolerišu nestrpljenje i detinjasto ponašanje. Uzbuđuje vas veza koja je puna energije i aktivnosti, uhodano, rutinsko partnerstvo nije za vas.

Svi ćeo biti pomalo nestrpljivi dok je Venera u Ovnu. Ovo je vreme kad se ne osvrćemo unazad, već se radujemo svakom novom danu. Vreme je za ljubav, romantična osvajanja, direktan pristup, zavođenje, spontanost, oduševljenje koje otvara srca!

Lovesensa.rs
foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter