Izvor:
03.03.2017 u 03:12
0

OVAJ HOROSKOPSKI ZNAK JE NAJVEĆI ZAVODNIK: Ali, u krevetu vas nikada neće zadovoljiti!

Oni su poznati kao najveći osvajači među horoskopskim znakovima, ali ako odete u krevet sa njima, silno ćete se razočarati!

Oni su tako šarmantni, galantni i puni lepih reči za vas – sve dok zapravo ne dođe do seksa! I, verovali ili ne, u pitanju su Lavovi!

Iako u toku udvaranja ostavlja utisak kao da će vas raspametiti u krevetu, u praksi se ovaj znak često pokaže vrlo, vrlo loše! Jer Lav želi samo jedno, a to je da bude u centru pažnje, što u krevetu znači da ćete vi ostati nezadovoljeni.

Kada se vi trudite oko njega i dajete sve od sebe da ga zadovoljite, biće očaran, ali kada dođe red na njega, biće toliko obuzet sobom i svojim zadovoljstvom da će na vas potpuno i zaboraviti. A najgore od svega je to što, kada bi ga neko i pitao da li je zadovoljan svojim partnerom ili partnerkom u krevetu, redovno će odgovarati da je "on taj koji sve daje", iako to ne može biti dalje od istine. Lav to zaista i misli, i to zato što misli i da sunce svakog jutra izlazi da bi pozdravilo samo i isključivo njega.

Zato, ako tražite nekoga ko će se potruditi oko vas u krevetu, bežite od Lavova, jer se sa njima nikako nećete usrećiti!

Izvor: astroreveal.com
Foto: Twitter/Telegraph

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter