Izvor:
04.03.2017 u 03:25
0

Za njih monogamija ne postoji: OVA TRI ZNAKA SU NAJVEĆI PRELJUBNICI ZODIJAKA!

U njihovom rečniku precrtana je reč "monogamija", a zavesti ih je nikad lakši posao!

ŠKORPIJA

Ima li iznenađenja što je na prvom mestu najsenzualniji znak horoskopa? Oni su mračni, depresivni i interesuje ih samo sopstveno zadovoljstvo. Koliko god da su srećni u vezi, nikada neće moći da se odupru želji da iznova i iznova dokazuju svoje zavodničke moći. Kada se u to ubroji i njihova težnja da po svaku cenu budu misteriozni, eto pravog recepta za neverstvo!

STRELAC

Strelčevi su poznati avanturisti, kako u životu, tako i u krevetu. Razigrani i nasmejani Strelac ni u ludilu neće propustiti neku priliku za osvajanje, a to što imaju partnera ih neće sprečiti u akciji! Naprotiv, jer kada Strelac zna da mu je nešto zabranjeno, samo će još jače poželeti da to sprovede u delo!

OVAN

Osvajač među rogatim znakovima, pred Ovnovima suprotan pol pada na kolena. Međutim, malo ko zna da su u krevetu daleko ispod proseka. To, međutim, neće sprečiti pripadnike ovog znaka da lutaju i varaju, jer im je na pameti samo jedna stvar, baš kao i Škorpijama, a to je želja da se dokažu kao najveći zavodnici i osvajači.

Izvor: thoughtcatalog.com
Foto: Twitter/Prijedor24h

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter