Izvor:
08.03.2017 u 14:34
0

HOROSKOP ZA DAN ŽENA: Evo čemu će se dama kog znaka najviše obradovati za 8. mart!

Saznajte šta da darujete devojci, verenici, ženi, ali i majci, sestri, baki, rođaki, koleginici ili prijateljici u odnosu na njen Zodijak, bilo da je u pitanju cveće, bilo neka sitnica, bilo ozbiljan i skup poklon.

Ovan

Ove dame non-stop su u nekoj žurbi, jer toliko toga treba da osvoje i u mnogo bitaka moraju još da pobede. Najbolje bi bilo da im ili olakšate život nekim zgodnim planerom ili da ih stavite pred izazov tako što ćete im pokloniti najkomplikovaniju slagalicu koja se nudi. Neće se one uvrediti ako im uplatite teretanu ili neki ekstremni sport, a od cveća će ih oduševiti narandžasti ljiljani.

Bik

Žene rođene u ovom znaku su veliki hedonisti, pa iako poklon za njih mora ne mora da bude skup, mora da deluje luksuzno i glamurozno. Da bi se osećala kao kraljica, uplatite joj tretman u nekom spa-centru, pazarite neki nakit ili joj priredite gozbu od mnogo jela prefinjenog ukusa, a nikako ne smete da preskočite vino i čokoladu. Buket ruža, krvavo crvenih ili tamno-lila, se podrazumeva.

Blizanci

One vole sve da znaju i potrebno im je stalno da vežbaju svoj um. Bilo da joj poklonite set olovaka, godišnju pretplatu na njen omiljeni časopis, neki e-čitač ili komplet knjiga (dolazi u obzir sve: kulinarstvo, umetnost, istorija… ) – oduševiće se. Takođe, ne bi bilo loše da joj kod stolara napravite policu za njenu biblioteku. Ulepšajte joj dan buketićem đurđevka ili hrizantemama.

Rak

Ako postoji ijedan horoskopski znak kojem apsolutno morate da poklonite nešto, to su dame Rakovi. I što je najgore, poklon mora da dođe od srca, pa bi bilo dobro da unapred znate šta voli i da u to uložite malo truda. Ne mora to da bude ništa komplikovano, jer će ih obradovati sve što je romantično ili vezano za porodicu: ram za sliku, domaći kolači, nešto za kuhinju ili isplanirana poseta dalekoj rodbini. Cveće bi trebalo da belo, najbolje ljiljan.

Lav

One su kraljice Zodijaka, pa tako morate i da ih tretirate. Štagod da odlučite da im darujete, mislite unapred kako ćete to i da upakujete, jer ako ukrasni papir ne šljašti, poklon neće imati nikakvog efekta. Šta god da je, mora da deluje skupo: boca šampanjca, zlatni nakit (ili ekstravagantna bižuterija), ogledalce u kojem će se diviti sama sebi… Takođe, ne bi bilo loše da je na večeru odvedete na mesto gde će biti svi viđeniji ljudi s javne scene. Ne pojavljujte se bez buketa suncokreta ili žutih ruža.

Devica

Dame u ovom znaku su vrlo praktične, ali i vrlo sitničave. Ma šta da se odlučite da im poklonite – pogrešićete. Zato, najpametnije bi vam bilo da joj, uz nežnu orhideju, narcise, hrizantemu ili divlje livadsko cveće, uzmete i vaučer za neku drogeriju ili knjižaru, pa nek bira sama. Nemojte se iznenaditi ako se kući vrate s tri kile praška (bilo je na sniženju), dopunjenom kućnom apotekom (vaše blagostanje im je na prvom mestu) i tek nekom sitnicom za sebe, poput karmina ili diskretnog parfema.

Vaga

Šta god da poklanjate Vagama, to mora da bude i lepo i korisno. Od stvari za kuću, uzmite joj neke fine lepo oslikane kutije u koje će moći da spakuje sve svoje sitnice, modle za kolače, neki antikvitet ili porodični portret. Neće se buniti ni protiv jedne spavaćice sa stilom, a mnogo bi je obradovalo kada biste joj dali saksije sa začinima. Ruže moraju da budu ogromne i mirišljave, ali biće zadovoljna i belim radama ili hortenzijama.

Škorpija

Ako je ne poznajete dovoljno dobro, sa poklonom za svoju Škorpiju ćete se grdno napatiti. Ipak, znajte da njih vodi strast, pa tako nećete pogrešiti ako joj uzmete jedan erotski triler, seksi donji veš ili nešto drugo što će rasplamsati stvari u spavaćoj sobi. Uz buket gardenija, anemona ili geranijuma, ne bi bilo loše ni da joj darujete nešto što će zadovoljiti njenu urođenu radoznalost, kao što su na primer teleskop, set za detektive ili putovanje u neki zanimljivi grad u kom još nije bila.

Strelac

S obzirom na to da su avanturističkog duha, ovim ženama morate da poklonite nešto što će da ih pokrene na akciju. Dozvoljeno je sve, od seksi-lisica ili putopisa, preko seta kofera i putnih torbi, pa sve do brižljivo pripremljenog putovanja na neku egzotičnu i pomalo divlju destinaciju koju ćete moći da zajedno istražujete. Cveće mora da bude podjednako divlje, poput karanfila, božura ili maslačka.

Jarac

Ako se i za jedan horoskopski znak može reći da su feministkinje do srži, onda su to svakako dame rođene u znaku Jarca. Ali, upravo je to mač s dve oštrice. One ne samo da neće prihvatiti, već će se i uvrediti ako im darujete nešto romantično poput bombonjere ili parfema. Bolje bi vam bilo da im poklonite neku pametnu knjigu, kartu za obilazak muzeja, a ako baš imate novca, nabavite im jedan retro pisaći sto od punog drveta. Od cveća, opredelite se za magnoliju.

Vodolija

Kada biste samo mogli da joj rezervišete kartu do Meseca ili Marsa, ona bi bila najsrećnija žena na svetu. Ovako, preostaje vam da joj poklonite set kozmetike na kojoj jasno piše da nije testirana na životinjama, a njen otvoreni duh zadovoljiće veš od čiste svile ili najfinije čipke. Obradovaće je i novi smartfon ili neki drugi gedžet. Gladiole i orhideje su u redu, ali ni kaktus nije loš izbor.

Ribe

Ove žene žive u svetu mašte više nego ijedan drugi znak. Priuštite im zato da uplove u svet fantazije kroz neku knjigu, vikend u banji ili već sad isplanirajte gde ćete da je vodite na letovanje. Idealno bi bilo da to bude odlazak na more, ali ako su u pitanju planina ili selo, u blizini mora da bude neke vode u kojoj će moći da pliva. Njeno omiljeno cveće isto mnogo voli vodu, pa birajte orhideje, jorgovan ili lokvanj.

telegraf.rs
foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter