Izvor:
21.05.2016 u 17:25
0

ASTRO OTKRIVA: Da li ste opasna suparnica?

U srećnoj ste vezi, međutim druga žena se nameračila na vašeg muža.

Astrologija vam može ukazati na to koji horoskopski znak predstavlja pretnju, a sa kojim ćete lako izaći na kraj. Zato pre nego što se posvađate, napadnete muža ili dečka, raskinete ili uradite bilo šta zbog čega ćete možda kasnije zažaliti, saznajte kada je ona rođena. Na taj način, saznaćete sa kim imate posla i shodno tome kakav “plan“ treba da napravite.

Od toga u kom je horoskopskom znaku rođena vaša suparnica, ne zavisi samo njeno ponašanje, već i to koliko je ozbiljna u svojim namerama i dokle je spremna da ide. Pročitajte činjenice u vezi sa horoskopskim znacima.

OVAN

Poznati skandal majstor, lovac i sve će učiniti da vam preotme muškarca. Međutim, i za nju postoji rešenje. Gledajte da je isprovocirate i tada će njena najlošija strana izaći na videlo. Kada je ljuta i besna, gubi kontrolu, pravi skandale i ponaša se drsko. Takvim ponašanjem odbija muškarce i kada vaš dragi vidi kakva je to žena, sam će vam se vratiti, naravno pod uslovom da ga i dalje želite.

BIK

Lepa, negovana, ženstvena, privlači svakog muškarca. Ume da čeka pravi trenutak za zavođenje, ali ne želi da bude samo ljubavnica. Prezahtevna je, traži sve više i više, dok ne dođe do razvoda. Nije imuna na novac, pa će predstavljati dodatno opterećenje. Ako želite da je eliminišete iz igre, ukinite joj sva finansijska sredstva.

BLIZANCI

Ukoliko vam je suparnica Blizanac, ne morate previše da brinete. One nisu ozbiljne protivnice. Površno pristupaju avanturama i ne bore se jer su nepostojane. Ipak ako se on zagrejao, to će biti trenutno jer ona nije dovoljno istrajna i upravo će to biti vaša prednost.

RAK

Imaćete pravu protivnicu. Da biste je pobedili, morate neumorno da se borite i da je provocirate. Naime, žena Rak se ponaša skromno i nezaštićeno. Na taj način stvara muškarcu osećaj da je upravo on taj koji će je zaštititi, a njemu to daje osećaj moći i predstavlja pravi afrodizijak. Međutim, ako je provocirate, nevina maska će pasti, a ona će se pretvoriti u hladnu i beskurpuloznu osobu. To već nikome neće biti zanimljivo.

LAV

Lavice se interesuju za zauzete muškarce samo .u slučaju ličnog nezadovoljstva. Tada su u stanju da osvoje vašeg muškarca samo kako bi dokazale svoju vrednost. Vaša prednost je u tome da Lavice brzo odustaju ukoliko ne dobiju odmah šta žele. Vole da se ponašaju kao kraljice i misle da im sve pripada. A kada to ne dobiju, postaju proste i suprotnost kraljici na tronu. Jedan savet, ako se vaš muž zainteresovao za jednu Lavicu, bilo bi bolje da poradite na svojoj glamuroznosti.

DEVICA

Pripadnice ovog znaka retko kad padaju u iskušenje da nekom budu ljubavnice. Učiniće to samo ako su istinski zaljubljene jer će ih u suprotnom gristi savest. Kako su opasni taktičari, diskretnost i opreznost vam neće pomoći da tako brzo otkrijete šta ima sa vašim mužem. Trenutak griže savesti će biti vaša prednost, jer kada shvate da ruše nešto tuđe umeju da se povuku. Isticanje porodičnih vrednosti je pravi način da se otarasite Device.

VAGA

Iako su Vage kraljice flerta, osvajanje im nije na prvom mestu. Kada pokažu interesovanje za nekog, pa možda i vašeg partnera, to ne mora da znači ozbiljan napad na istog. Dipolomata je i ima jaku intuiciju, zato može biti opasna. Zavodiće izokola, plesti intrige, a na otvorenu igru neće pristati. Ako želite da je se rešite, izvršite snažan i jak pritisak i ona će se povući.

ŠKORPIJA

Ona je najopasnija suparnica. Predstavlja otelotvorenje seksualnosti i to koristi kao svoje glavno oružje. Brzo razmišlja, ali i sa njom možete izaći na kraj. Isprovocirajte njenu lošu stranu, a to su osvetoljubivost i zloba. Uzvratite joj istom merom. Kad vaš muškarac shvati da pored takve žene može uništiti život, povući će se.

STRELAC

Vrlo proračunata. Ume da sasluša muškarca i njegove probleme, ali da uradi sve što joj ide u korist. Duhovitost je njena odlična osobina. Takođe je vrlo prilagodljiva i lako će promeniti pristup i taktiku. Veliki minus joj je žestoka potreba za kontrolom i posesivnost. To će biti vaša karta za pobedu. Dajte mu sve što mu ona oduzima a to je sloboda. Ne pitajte ga ni gde je bio, ni šta je radio i zašto se nije javio. Ubrzo će shvatiti razliku.

JARAC

Žene Jarčevi ne vole da otimaju tuđe muževe, jer prosto ne vole ono što im ne pripada. One suštinski nisu opasnost, a ako je vaš muž u vezi sa takvom osobom, to znači da je loša komunikacija između vas, jer žene Jarčevi ne pričaju puno, ali su veoma pažljivi i dobri slušaoci. Ovakvu suparnicu ćete pobediti ako ponovo zauzmete to mesto i poboljšate komunikaciju sa partnerom.

VODOLIJA

Vodolije su moralne i neće otimati tuđe. Ako joj se i svidi vaš izabranik, gledaće ga samo kao druga i neće ići dalje. Ona ima puno interesovanja i ne želi da ruši tuđe odnose, nema vremena za to. Ipak Vodolije su vrlo inteligentne osobe, pa ih ne treba potcenjivati. Originalnost i duhovitost su njihove najbolje osobine. Pobedićete je ako vi dokažete da ste najbolji i najozbiljniji kandidat za vezu, a ona nepostojana i prolazna.

RIBE

Žene Ribe su neverne, često menjaju partnere i zato su vrlo nepouzdane. Sa njima nikada niste načisto i teško možete znati šta im je u glavi. Međutim, vrlo su pametne. Vaša prednost je upravo ta nesigurnost koje Ribe stvaraju kod drugih, pa i kod vašeg partnera. Ukažite mu na njihovu nelojalnost i vratiće se vama, jer svi ipak najviše vole sigurnu luku.

HappyTv.rs
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter