NUMEROLOGIJA OTKRIVA: Izračunajte vaš broj i saznajte šta vas čeka ovog proleća!

Lepi, sunčani dani su pred nama, a kakve prilike vas očekuju u narednim mesecima možete saznati veoma lako! Izračunajte svoj lični broj pomoću naše tablice i otkrijte magiju numerologije.

TABLICA RAČUNANJA

 

Saberite dan rođenja sa mesecom u kom ste rođeni (tablica ispod) i sa univerzalnim brojem za 2017. godinu (to je broj 1). Sabira se dok se ne dobije jednocifreni broj.

 

Na primer:
Osoba je rođena 21. 7.
Dan rođenja + mesec + univerzalni broj
2+1+7+8 = 18
1+8= 9

 

Januar 1

Februar 2

Mart 3
April 4
Maj 5
Jun 6
Jul 7
Avgust 8
Septembar 9
Oktobar 1
Novembar 11
Decembar 3

1. Prvo što morate razumeti jeste u kom pravcu usmeriti svoju kreativnost i energiju. Bićete inspirisani novim idejama i voljni da započnete nove projekte.


2. Vreme je za samodisciplinu. Morate da završite započete poslovne projekte. Koncentrišite se na detalje. Pokušajte da dovedete u red finansije jer je pravi trenutak za tako nešto.

 

3. Ne pokušavajte da se izvučete iz neprijatnih situacija nepoštujući pravila. Stres će biti pojačan u ovom periodu zbog pretrpanog rasporeda i obaveza. Mogli biste i da popustite pred pritiskom.

 

4. Konačno za vas dolaze promene, i to nabolje. U narednim mesecima očekuju vas samo dobre vesti. Ako razmišljate o selidbi, to bi sada i moglo da se desi. Takođe, u karijeri možete napredovati ili proširiti posao. Putovanja su vam izgledna.

 

5. Ovo je pozitivan period za vašu karijeru. Od vas će se tražiti da preuzmete malo više odgovornosti za svoj posao. Moguće da će vam biti više plaćeno, ali to neće biti dovoljno uzimajući u obzir količinu obaveza. Ako ste sami, mogli biste da upoznate osobu koja će vam postati jako važna.

 

6. Zdravlje vam je osetljivo. U opasnosti ste da se distancirate od voljene osobe. Uverite partnera da jednostavno imate puno toga na pameti, a ne da vam je manje stalo do veze.

 

7. Dobićete pozitivne vesti o finansijama. Važno je da budete svesni da su te dobre vesti posledica toga da ste bili vredni i da se trud napokon isplati. Pravo je vreme da se koncentrišete na svoju karijeru.

 

8. Uvidećete da ste u nečemu došli najdalje što možete u sadašnjoj situaciji i da je vreme za odluke koje bi mogle izmeniti sve u vašem životu. Ispitaćete svaki deo svog života, od karijere do veza.

 

9. Vreme je za novi početak. Ohrabrite sami sebe i gledajte napred ako želite da iskočiti iz šablona. Pokrenite se i počnite da radite na novom projektu. Ako ste u potrazi za novim poslom, ovaj period je povoljan za to. Dobićete priliku da započnete nešto novo i dobro.

 

Izvor: zena.blic.rs
Foto: Twitter/TihTri

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Ponedeljak
04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
11:30  Parovi - Jutarnja kafica
11:55  Vesti
12:05  Parovi - Jutarnja kafica
12:55  Vesti
13:05  Parovi - Jutarnja kafica
13:55  Vesti
14:05  Serija: Kazna
15:15  Posle ručka
17:30  Telemaster
18:10  Serija: Kazna
19:00  Upoznajte Parove
19:55  Bingo
20:30  Upoznajte Parove
21:00  Ćirilica 
23:20  Parovi - Noćobdije
04:30  Rano jutro