DA LI STE MEĐU NJIMA? Ovim horoskopskim parovima harmonična veza je zapisana u zvezdama!

Tri para zodijaka odnose tri titule - najzabavniji, najstrastveniji i onaj sa najjačom hemijom! Proverite da li se i vaša veza ubraja u najveće ljubavi horoskopa!

OVAN I VODOLIJA

Sa njima dvoje, zabava je zagarantovana. Oni su i sami sebi skloni avanturizmu, a kada se upare, veza je takva da sve pršti. Spremni su da isprobaju sve, i to se ne odnosi samo na spavaću sobu, a ono što je najbolje od svega je to što žele da eksperimentišu zajedno. Ovo je onaj par koji je prosto neodvojiv, a nimalo naporan. Nikada se neće umoriti jedno od drugog, i svi će im zavideti na povezanosti koju imaju.

LAV I STRELAC

Ovo je najstrastveniji spoj zodijaka. Fokusirani su jedno na drugo, uvek vode računa jedno o drugom i pružaju podršku. Daće sve od sebe da njihov partner ostvari baš sve o čemu sanja, čak i ako to znači da oni treba da žrtvuju nešto do čega im je stalo. Imaju neverovatnu mentalnu konekciju.

JARAC I BIK

Ovo je par sa najjačom hemijom. Kada se oni spoje, zagarantovana je ljubav do kraja života. Uvek se sa poštovanjem odnose jedno prema drugome, i beskrajno se dive svom partneru. Kada ih drugi vide zajedno, ne mogu a da ne budu dirnuti i da ne požele istu takvu ljubav za sebe.

 

Izvor: higherperspectives.com
Foto: Twitter/tvd_shiina

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Ponedeljak
04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
11:30  Parovi - Jutarnja kafica
11:55  Vesti
12:05  Parovi - Jutarnja kafica
12:55  Vesti
13:05  Parovi - Jutarnja kafica
13:55  Vesti
14:05  Serija: Kazna
15:15  Posle ručka
17:30  Telemaster
18:10  Serija: Kazna
19:00  Upoznajte Parove
19:55  Bingo
20:30  Upoznajte Parove
21:00  Ćirilica 
23:20  Parovi - Noćobdije
04:30  Rano jutro