Izvor:
08.04.2017 u 13:59
0

ŠTA VAM ZVEZDE DANAS PORUČUJU: Device očekuje poslovni izazov, škorpije nova ljubav!

OVAN

POSAO: Nema potrebe da po svaku cenu držite do sebe. O tome govori pozicija na kojoj se nalazite. Osvojili ste nešto što je drugima nedostupno i nova saznanja želite da primenite u poslu. Imajte u vidu da malo ljudi može da vas prati i razume.

LJUBAV: Mnogi mogu da razmišljaju o nekome iz prošlosti. U toku dana je moguć susret! Oni koji se nalaze u tajnim vezama žele nešto da promene. Samo bez svađa! Već ste rekli šta ste imali i sada samo treba da sačekate reakciju partnera. Bićete prijatno iznenađeni.

ZDRAVLJE: Osećate se jako i stabilno, pa čak i premoćno u odnosu na okolinu. Ipak, potrebno je da prilagodite svoje životne navike nekim zdravijim smernicama, koje ste do sada ignorisali!

BIK

POSAO: Napredovanje može da se ostvari samo ako o svojim planovima ne budete pričali sa drugima. Na početku ste novog životnog ciklusa, ali još uvek nije vreme da date gas do daske.

LJUBAV: Posvetite se poslovnim aktivnostima. Imate dobru komunikaciju sa kolegama. Interesantan emotivni susret je vezan za mesto koje je veoma blizu vašeg doma. Upoznaćete nekog ko pleni svojim izgledom, a pokazaće se da ima i vrlo slična interesovanja.

ZDRAVLJE: Vi uživate u kafi i duvanu! To su dve stavke za koje ćete dobiti, naravno, od lekara, konkretne savete kako da ih eliminišete, jer počinju na sve ozbiljniji način da ugrožavaju vašu zdravstvenu stabilnost.

BLIZANCI

POSAO: Ne žalite za onim što ste izgubili, već to shvatite kao investiciju, jer ste iz svega toga nešto naučili. Neophodna je dobra priprema terena, da bi ste , kada krenete u realizaciju svojih planova, išli lako i opušteno. Iskoristite ovaj dan!

LJUBAV: Neki od vas će produbiti odnos sa osobom koja je zauzeta. Svakako je to neko ko u vama izaziva poverenje, a ni sami ne znate zbog čega. Verujte svojim osećanjima i prepustite se.

ZDRAVLJE: Prenaglašena je sklonost prehladama i vrlo jakim virusnim infekcijama praćenim visokom temperaturom. Insistirajte na utopljavanju, ne radite stvari za koje znate da bi mogle da vam naškode.

RAK

POSAO: Ne radite ništa na brzinu i ne prihvatajte tempo koji vam drugi nameću. Samo staloženi i studiozni u svim okolnostima možete da dođete do kraja i izađete kao pobednik. Prethodnih dana ste platili cenu za brzopletost i verovatno ste pretrpeli manju štetu.

LJUBAV: Mnogi pripadnici znaka žele da obnove neki kontakt. Osoba koja privlači vašu pažnju je komunikativna, nasmejana, pozitivna, uspešna, interesantna. Neko ko je na položaju ili je perspektivan.

ZDRAVLJE: Bilo bi poželjno da se okrenete fizičkoj aktivnosti, kao vidu jačanja organizma. Ne bi bilo loše da, uz savet lekara, počnete da uzimate vitaminske dodatke. To će imati i konkretan efekat na vaš organizam.

LAV

POSAO: Mogući su zanimljivi susreti sa ljudima koji utiču na vaš poslovni status i karijeru. Mogli bi ste da dobijete ponudu za novu poslovnu kombinaciju, ali se vi, po običaju, predomišljate i preispitujete da li ste dorasli takvom izazovu.

LJUBAV: Nešto zajednički radite i to vam prija. Ipak, imate potrebu da flertujete, samo pazite da to ne primeti osoba do koje vam je stalo. Ako ste u braku, partneru je potrebna podrška.

ZDRAVLJE: Imate vrlo pozitivne životne stavove. Ovaj dan ćete provesti okruženi decom koja imaju umirujući efekat na vas. Gledajte da se ne distancirate ni od drugih ljudi, mada nekad umeju da vam budu naporni.

DEVICA

POSAO: Saznaćete i naučiti sve što vam je neophodno, da zablistate u novom poslovnom izazovu. Prihvatite odgovornost za sve što vam se dešava u životu, jer je to prvi korak ka prosperitetu.

LJUBAV: Ne odlažite razgovor sa partnerom, pošto je to jedan od razloga nervoze. Emocije i strasti su naglašene. Želećete da nešto preokrenete u trenutnom odnosu. I to će vam poći za rukom veoma lako.

ZDRAVLJE: Ishrana i vežbanje su ključne reči ovog dana, na koje treba da obratite posebnu pažnju. Takođe gledajte da dan ispunite i kvalitetnim snom. Nemate ništa od toga što ćete žrtvovati zdrav san zarad nešto više novca.

VAGA

POSAO: Verovatno osećate priliv nove energije, koja će vam biti neophodna da bi na što bolji način ostvarili svoje poslovne, ali i ostale životne ciljeve. Drugi će biti mnogo zaineteresovani za vas i za ono što radite, pa ćete biti izuzetno traženi, omiljeni i popularni.

LJUBAV: Samo odaberite prave reči za ono što želite i partner će vas slediti bez mnogo priče. Ako želite da obnovite kontakt iz prošlosti, razmislite šta bi ste zapravo sa tom osobom.

ZDRAVLJE: Treba da ojačate samodisciplinu i da se kompletno preorjentišete na zdrav režim života. Jer, ako se sada opustite, brzo ćete osetiti i videti loše promene, na svom telu pre svega. Izbacite šećer!

ŠKORPIJA

POSAO: Možda vam ta gužva neće prijati, ali ćete , u svakom slučaju, od toga i te kako imati koristi. Dodatni posao bi mogao da bude isplatljiviji nego što pretpostavljate. Na vama je da napravite prvi korak, a sve ostalo će se odvijati samo.

LJUBAV: Osoba iz prošlosti vas provocira. Sagledajte vrline i mane. Kod slobodnih su nove ljubavi na pomolu preko radnog mesta ili bliskih prijatelja. To je osoba koja pleni svojim osmehom i optimističnim pričama. Baš ono što vam treba da vas pokrene.

ZDRAVLJE: Insistirajte na voću. Uvedite kretanje, šetnje, bar sat vremena dnevno. Radite na sebi i svom fizičkom zdravlju! Ako nešto radikalno ne promenite, opsedaće vas mračne misli, koje će vas i preopteretiti.

STRELAC

POSAO: Što god da radite, previše se emotivno unosite i tu se krije potencijalni problem. Nervirate se zbog drugih i isterujete neku pravdu. Ne trčite napred, neophodno je samo da pustite kočnicu, a inercija i vetar će vas pokrenuti.

LJUBAV: Uzdržani ste u emotivnom odnosu. Ali, danas počinjete otvorenije i direktnije da pokazujete da ste zainteresovani. Ipak, ne brzajte! Mnogi od vas još uvek osećaju gorka ukus u ustima od prethodne veze.

ZDRAVLJE: Prenaglašena vam je nervoza i napetost. Nužno je insistiranje na što kvalitetnijem odmoru. Treba vam kvalitena mentalna, ali i fizička relaksacija. Psihički ste vrlo labilni i to je glavni uzor vaših problema.

JARAC

POSAO: Fokusirajte se na sebe i svoje ciljeve, budite kreativni i ne opterećujete se pobedom po svaku cenu. Želja da budete bolji od drugih i u centru pažnje, odvlači vašu energiju koju bi ste mogli da iskoristite.

LJUBAV: Nije da vas ne interesuje emotivni deo, ali ste ipak odlučili da se dobro zabavite. To je prava stvar! Neko sa kim ulazite u površne kontakte polako će sve više da vam prija. Uvlači vam se pod kožu. Svakako se stvari odvijaju spontano i ne suviše ozbiljno.

ZDRAVLJE: Najviše pati vaš kardiovaskularni sistem. Trebalo bi da insistirate na pregledu kod lekara. Vi ste inače, oličenje stabilnosti . Ali sada kao da je sve poljuljano. Imate utisak da vam se čitav svet ruši.

VODOLIJA

POSAO: Očekujte susret sa važnom osobom! Prvi put niste dobili očekivano, ali su se stvari u međuvremenu promenile u vašu korist i sada bi konačno mogli da dobijete ono što želite.

LJUBAV: Privlači vas osoba koja je stidljivija od vas. Dajte joj šansu. Ima interesantne poglede na ono što vas interesuje. Dolazite iz vrlo slične porodice, pa ćete se dobro razumeti.

ZDRAVLJE: Morate sebe da promenite da bi ste promenili i okolnosti. Morate da promenite svoje stavove, morate biti pozitivniji, jer patite iznutra. Kada čovek pati na psihičkom nivou, vremenom stradaju i organi.

RIBE

POSAO: Prinuđeni ste da budete deo tima ili ono što radite ne zavisi samo od vas. S obzirom na vašu sumnjičavost i česte promene raspoloženja, neće vam biti lako da se ospustite i prepustite.

LJUBAV: Zauzeti pripadnici znaka stabilizuju komunikaciju sa partnerom. On ima želju da se promeni. Potrebno je da promenite svoje mehanizme reakcije na stres.

ZDRAVLJE: Ne bi ste smeli sebi da dozvolite da se zbog bilo koga ili bilo čega osećate loše. Razvijte sistem pozitivnog razmišljanja o sebi i životu. Morate da prevaziđete osećaj straha od budućnosti.

Izvor:Alo.rs
Foto:Twitter/BILD_Lifestyle

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter