Izvor:
10.04.2017 u 07:58
0

HOROSKOP OTKRIVA: Evo kakvog muškarca zaista zaslužujete!

Ovan

Ti si nezavisna i logična osoba. Voliš da budeš samostalna i razmišljaš i zato ti je potreban muškarac sa kojim ćeš moći da vodiš intelektualne razgovore.

Bik

Ti voliš sebi da udovoljavaš i uzivaš u malim nedozvoljenim strastima. Kada si u vezi, veoma si posvećena i želiš muškarca koji je posvećen romantici i strasti. Ipak, najvažnije je da je samostalan i ima svoje mišljenje.
Blizanci

Voliš da isprobavaš nove stvari i veoma si društvena. Uvek si u potrazi za muškarcem koji govori ono što mu je na umu i ne okoliša mnogo. Naravno, neće biti na odmet ako je i razigran i duhovit.

Rak

Uvek želiš ono što je najbolje za partnera u vezi, ali to ne znači da bilo ko može da te iskorišćava. Tražiš muškarca koji je baš kao i ti. Nekoga koje iskren, otvoren i može da bude sam podjednako dobro kao i u vezi.

Lav

Tebi se sve vrti oko lojalnosti i motivacije. Ako muškarac nema ove kvalitete, veza će se brzo raspasti. Zato ti je potreban tip koji je velikodušan i zna da flertuje.

Devica

Ti si veoma promišljena i misteriozna i ne otvaraš se lako prema drugima. Ta tvoja osobina otežava ti nove veze i zbog toga ti je potreban muškarac koji će imati dovoljno strpljenja, ali i podrške za tvoje izbore.

Vaga

Poznata si kao veoma tvrdoglava i svojeglava i obožavaš da analiziraš svaku situaciju. Muškarac koji je lojalan i u stanju je da se prilagođava je savršen za tebe.

Škorpija

Ti si veoma intenzivna i seksualna i zbog toga često upadaš u nevolje jer si prvo za akciju a tek posle za razmatranje mogućih posledica. Muškarac koji je u stanju da prati tvoju strast oboriće te sa nogu na samom početku.

Strelac

Voliš avanturu i prilično si otvorena. Iako ćeš istog trenutka prigrliti nešto novo, uopšte ti ne smeta i da vreme provodiš kod kuće sa muškarcem tvojih snova – a on mora da bude senzualan i duhovit kako bi razbio tenziju.

Jarac

Ti si veoma pametna i ozbiljna i zato želiš muškarca koji to ponekada neće biti. Iako ceniš partnera koji će biti sličan tebi i uvek spreman za naporan rad, on mora da bude i duhovit kako bi ti pomogao da se fokusiraš na sve zabavne stvari u vezi.

Vodolija

Ti si veoma kreativna i zbog toga je seks sa tobom prilično intenzivno iskustvo. Voliš da koristiš svoju inteligneciju i izvan spavaće sobe i zbog toga si savršen par za sve znakove spremne na avanturu. Tražiš muškarca koji će te šarmirati i pokazati strast.

Ribe

Ti si veoma emotivna individua i znaš kako to da okreneš u svoju korist. Vrlo retko dozvoljavaš drugima da ti prigovaraju, ali vrlo dobro znaš da budeš iskrena kada je to potrebno. Želiš vezu sa nekim ko je saosećajan, baš kao i ti.

Izvor:Telegraf.rs
Foto:Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter