parovi prijava happy zvezda prijava kviz happy talent šou

Da li ste među njima? OVA TRI ZNAKA SU NAJINTELIGENTNIJA U ZODIJAKU!

Neki među nama su u proseku, ipak, malo pametniji od drugih.

Blizanci

Od malih nogu vole da istražuju i ispituju. Vrlo su radoznale prirode pa ih zanima mnogo stvari iz različitih oblasti, iako su najčešće naklonjeni umetnosti. Veoma su inteligentni pa otuda i proizlazi njihova duhovitost i dovitljivost. Iz tog razloga okruženi su ljudima sa kojima mogu da vode konstruktivne razgovore, a, takođe, traže inteligentog partnera sa kojom će moći da pričaju o svemu, jer ih prazne priče ne ispunjavaju.

Škorpija

Nijedan znak horoskopa nije toliko pronicljiv i intuitivan kao Škorpija. Gotovo da ne postoji stvar u koju njihov prodorni pogled i naglašeno šesto čulo ne bi mogli da prodru. Oni uvek i teže da u svemu osete dubinu, da zagrebu ispod površine i uvide pravi smisao.

Strelac

Vihorne i radoznale prirode poput Blizanaca uvek imaju potrebu da saznaju više i deluju često prilično neozbiljno.

Međutim, oni su itekako pronicljivi i dobro znaju da procene situaciju. Veoma su društveni i znaju kako treba s ljudima. Nije im problem da već na prvu loptu pridobiju simpatije kada se nađu u novom društvu, a takođe i da dobro procene kakav je ko. Među pripadnicima ovog znaka ima dosta naučnika, a matematika i uopšte prirodne nauke su im jača strana.

 

Izvor:Alo.rs
Foto:Twitter/inteligencia999

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost