parovi prijava happy zvezda prijava kviz happy talent šou

ASTRO VEZE: Ovih pet brutalnih istina morate da znate pre veze sa ovim znakom!

 

Ukoliko ste u vezi sa bikom, predstavljamo vam pet brutalnih istina koje bi trebalo da znate pre nego što se ludo zaljubite u njih.

Ukoliko već imate nekog Bika pored sebe, prepoznaćete ga u ovim stavkama. 

1. Oni ne prekidaju nijednu raspravu dok god ne dokažu poentu iste 

Sa njima možete da raspravljate o različitim temama. Ukoliko želite sa njima da podelite sladoled i vi volite vanilu a oni čokoladu, biće jako teško da se dogovorite oko toga koji ćete sladoled uzeti. Oni će vas ubeđivati, davati vam argument zbog čega je sladoled od čokolade toliko bolji. Njihova tvrdoglavost međutim, nekada kada je rasprava o banalnim stvarima, može biti jako simpatična. 

2. Lako postaju ljubomorni 

Bikovi uvek sumnjaju u to da li će možda njihov partner naći nekog boljeg od njih. Ukoliko ste u vezi sa Bikom, potrudite se da ga upoznate sa svim svojim prijateljima kako ne bi bilo nepotrebne ljubomore u vezi. Na taj način Bikovi postaju sigurniji i manje su posesivni i ljubomorni. 

3. Nerviraju se retko, ali kada se iznerviraju... 

Iako je strpljenje sinonim za ovaj horoskopski znak, u situacijama koje su nepodnošljive oni budu jako ljuti, i iz jedne krajnosti idu u drugu. Naravno, sve argumente njihove ljutnje i izlože. 

4. Oni su nezavisni 

Oni vole da sve rade sami po sopstvenom rasporedu i po sopstvenim pravilima. Ne zavise od nikog, ali ukoliko želite da zavisite od njih, oni će vas rado prihvatiti, ali samo ukoliko su u vas stekli poverenje. Ponekad su i spontani, što može biti jako simpatično, npr. od njih možete očekivati poklon bez ikakvog povoda. 

5. Uprkos svemu navedenom, Bikovi su osobe od poverenja 

Najbitniji aspekt u svakoj vezi za njih je poverenje. Ukoliko se odluči da vam veruje to znači da ste ostavili jak utisak na Bika i da ste to poverenje zaslužili. Međutim, ukoliko izdate njihovo poverenje, budite srećni ukoliko vas nekad samo pogledaju. Oni opraštaju, ali da li zaboravljaju? Nikada.

 

 

 

 

 

 

 

 

bulevarb92
foto:arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Sreda
04:30 Rano jutro
06:45 Dobro jutro Srbijo
11:15 Parovi jutarnja kafica
11:40 TOP - SHOP
11:55 Vesti
12:05 Parovi Jutarnja Kafica
12:55 Vesti
13:05 Parovi Jutarnja kafica
14:00 Parovi - Live
15:30 Posle rucka
17:30 Telemaster
18:10 Kviz: Naslovna strana
18:35 Upoznajte Parove
22:00 Parovi - Live
00:00 Parovi - Žurka