Izvor:
15.04.2017 u 02:05
0

Zašto svi beže od vas? LAV IMA NEREALNE ZAHTEVE, VAGA FLERTUJE SA SVIMA REDOM A ŠKORPIJA….

Ako ste se ikad pitali zašto vam na kraju sve veze propadnu, horoskop ima odgovor.

OVAN: Niko ne kaže da treba da glumite da ste iz kraljevske porodice, ali vi ste u društvu toliko glasni, često i napadni i uvek raspoloženi za tabu teme da suprotan pol samo gleda kako da izbegne vaše prisustvo.

BIK: Sva romantika ovog sveta jednom Biku ne znači toliko kao jedan dobar i slastan obrok. I svako ko je u vezi sa Bikom moraće da se pomiri sa tim da će u njegovom srcu ako ima sreće zauzimati tek drugo mesto. Prvo pripada hrani.

BLIZANCI: Možda vi zaista želite brak, decu i miran porodičan život, ali to čovek nikad ne bi ni pretpostavio po vašem ponašanju.

RAK: Lakše je dopreti do kamena nego do srca Raka koji se u strahu od razočaranja stalno povlači u svoju ljušturu.

LAV: Vi od partnera imate samo jedan zahtev – da vas voli više od vas samih. A kako ste vrhovni egocentrik horoskopa, taj uslov retko ko može da ispuni.

DEVICA: Vaša stidljivost vas toliko koči u ljubavnim igrama da niko nikad neće primetiti da vam se dopada.

VAGA: Sigurno se i vi pitate kako to da bivši partneri nisu ostali u vezi sa tako veličanstvenom osobom poput vas, a odgovor je više nego jednostavan – smučilo im se da svakodnevno gledaju kako besomučno flertujete sa svima redom.

ŠKORPIJA: Da bi veza sa vama opstala, potrebno je da vam partner dopusti da njuškate po svakom delu njegovog života, bez pogovora, a da pritom strogo pazi da ne naruši vašu intimu. I ko bi na to pristao.

STRELAC: Baš kao i Blizanci, ni vi ne odajete utisak osobe vredne poverenja.

JARAC: Toliko ste kruti da se partner pored vas stalno oseća kao da je kriv za nešto. Jer čak i ako nije, sigurno će ubrzo nešto zgrešiti.

VODOLIJA: Niko ne izgleda toliko hladno i nepristupačno kao Vodolija, čak i onda kada je smrtno zaljubljena.

RIBE: Kod Riba je glavni problem to što im se reči skoro nikad ne poklapaju sa delima. I kako im onda verovati?

Izvor: zena.blic.rs
Foto: Twitter/glasregije

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter