Izvor:
30.04.2017 u 15:27
0

KADA SVAKI ZNAK IZGLEDA UŽASNO: Strelac posle seksa, a Blizanac kad popije!

Ne možemo baš svaki dan izgledati idealno. Ponekad nam je potrebno da izgledamo onako kako se osećamo, makar to bilo i loše, proći će svakako.

Svaki horoskopski znak ima svoju lošu stranu. Evo kako izgledaju kada su loše volje :

Ovan

Najgore se osećaju kada nisu u stanju ništa da rade, ne izlazi im se. Nisu zadovoljni, gube strpljenje, iz minuta u minut su sve nervozniji.

Bik

Ne znaju da se nose sa ljubomorom, pozelene od besa. to nikako nije privlačno. A poznato je da je Biku fizički izgled jako bitan.

Blizanac

Nije sav svoj, ali je i dalje privlačan kada je pijan. Dosta dobro podnosi alkohol, ali nekada i pretera. Tada izgled plaća cenu, oči su krvave, a koža crvena. Psihički su labilni.

Rak

Tip ljudi koji kad se iznervira, reaguje celim telom. Kada se uznemire, to je gotovo uvek na emotivnoj bazi, postaju razdražljivi i neuredni.

Lav

Kada su umešani u neke tračeve i skandale osećaju se loše i ne žele da budu u centru pažnje. Povlače se i čekaju da sve prođe.

Devica

Pomalo dualan znak, samokritičan i svojeglav i lenj. Često prenagli i upropasti situaciju pa zove prijatelje da ga spase. Ima boemsku crtu što podrazumeva kartanje, alkohol i svakojaki seks.

Vaga

Pripadnici ovog znaka izgledaju najgore nakon svađe. Vole harmoniju i kada je ona poremećena, vaga ne funkcioniše kako treba. Tada je najbolje da se povuku u svoj svet dok se ne smire.

Škorpija

Najgore što se može da se desi je da se izgubi. Voli da ima sve pod kontrolom i ako joj orjentacija zakaže, nastane haos.

Strelac

Najgore izgleda posle seksa, raščupana kosa, razmazana šminka, ali je srećna i zadovoljna i potpuno dezorjentisana.

Jarac

Nije u najboljem izdanju kada je previše u poslu, i premalo spava. Srećni i zadovoljni postignutim, ali potpuno iscrpljeni.

Vodolija

Ne izgleda baš privlačno kada je dugo putovala, tačnije izgleda kao da ju je pregazio voz. Ne voli da bude dugo u zatvorenom prostoru i retko spava dok putuje.

Riba

Izgleda najgore kada brine o onima koje voli. Kada je zabrinuta vodolija to pokazuje celim telom, ona je u nekoj vrsti grča. Fokusirana je na tu osobu i ne misli o svom izgledu u tom trenutku.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: Thinkstock

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter