Izvor:
02.05.2017 u 02:42
0

OD NJIH NE OČEKUJTE ČVRSTU LJUBAVNU VEZU: Ova tri znaka se NIKAD neće skrasiti kraj vas!

Nisu svi stvoreni za brakove i stabilne veze. A najmanja je šansa da će neki od ova tri znaka završiti baš u takvoj vezi.

STRELAC

Strelčevi su najveće lutalice horoskopa. Njih ne drži mesto niti samo jedan partner, a čim nanjuše da od njih očekujete da se vežu, brže-bolje će nestati iz vašeg života. Ako zaista želite dugu vezu sa Strelcem, moraćete da pretrpite dosta toga, naviknete se na samoću i na to da na neverstvo gledate kroz prste.

VODOLIJA

Vodolija je, kao i Strelac, stalno u potrazi za avanturom. Na prvi nagoveštaj dosade u vezi oni će bez ustezanja ući u paralelnu vezu i održavati takav odnos sve dok ih ne razotkrijete. A kako Vodolije odlično manipulišu i vrdaju, može vam se desiti da prođu godine dok ne ukapirate šta se dešava.

LAV

Egocentrični Lav će uživati u vezi, pa čak i braku sa vama, sve dok mu pružate dužnu pažnju – dakle 24 sata dnevno. Onog trenutka kada zaboravite da treba da mu se divite u svakom momentu dana, on će otići da potraži novu publiku.

Blic
Twitter/Prijedor24h

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter