Izvor:
03.05.2017 u 23:07
0

HOROSKOP OTKRIVA KAKVI ĆETE BITI U BRAKU: Bik je prava domaćica, a svaki muškarac bi bio ponosan da je u braku sa Lavom!

Različiti tipovi žena mogu da budu različite žene, a evo šta horoskop kaže kakve ćete tačno biti u braku.

Ovan

Vi ste žena koja uvek nešto mora da radi – imate karijeru, pronalazite vreme za kafu sa prijateljicama ili trening. Svi planovi u vezi uvek kreću od vas i gledate da povremeno odvojite vreme za vašeg partnera. Iako imate impresivnu količinu energije, ponekada je potrebno da se opustite i odmorite.

Monogamija može da vam predstavlja problem i zbog toga se trudite da držite stbari uzbudljivim u braku.

Bik

Vaš san je da dom učinite udobnim i predivnim za ostale članove porodice. Ponekada umete da trošite više nego što imate. Jednom kada se posvetite nekome, to činite svim srcem i telom.

Ipak, previše ste tvrdoglavi i ne pravite kompromise.

Blizanci

Uvek pronalazite nova interesovanja i radite zanimljive stvari. Ipak, mnoge od njih vam brzo dosade i tada nastavljate dalje – retko ostajete do samog kraja ako vam nešto nije dovoljno uzbudljivo.

Uživate u dugim diskusijama i osećaju da vi i vaš muž komunicirate an potpuno drugačijoj talasnoj dužini od drugih.

Rak

Vi ste uzor za ostale žene jer ste prepuni ljubavi. Izgleda kao da znate svačije potrebe i kako da im izađete u susret. Kada vam je muž neraspoložen, tačno znate šta je potrebno da uradite da mu izmamite osmeh.

Ne volite da rizikujete, posebno kada su vaše emocije u pitanju.

Lav

Svaki muškarac bi bio ponosan da vas ima za ženu. Tačno znate šta je potrebno da radite i kažete u svakoj situaciji. Vi ste kompletan paket i ponosni ste na tro.

Ponekada sve to može da vam bude velik teret i zbog toga morate da se povučete i odmorite.

Devica

Vi bez ikakvih problema možete da izađete na kraj sa svim problemima. Vaš muž zna da mu čuvate leđa i oslanja se na vas kako bi stvari tekle bez ikakvih problema. Imate sve odgovore, čak i za pitanja koja članovi porodice ne znaju kako tačno da vam postave.

Vaga

Vi ste zabavna žena i gledate da svi konflikti budu svedeni na minimum. Najsrećniji ste kada zabavljate porodicu i prijatelje i volite kada su stvari prijatne.
Oslanjate se na partnera da vam pomogne u donošenju odluka i ne volite da stvari radite bez njegove pomoći.

Uživate kada znate da ste deo para.

Škorpija

Vašim venama teče vrela krv. Strastvena ste žena i volite da muža držite na vrhovima prstiju od uzbuđenja. Niko vas nikada ne bi uzimao zdravo za gotovo i uvek dajete mnogo više nego što primate.

Zapravo, vi ste prava sila i zato je najbolje da se niko ne meša u vaš posao.

Strelac

Vi ste neustrašiva žena i beskrajno vas fasciniraju stvari koje se dešavaju u svetu. Partneru pružate mnogo energije i otvarate oči za važne životne prilike. Slobodnog ste duha, a vaša otvorenost i uzbuđenje koje prenosite na druge zauvek će fascinirati vašu lepšu polovinu.

Jarac

Vi vašeg muža činite boljim čovekom. Zašto ne bi želeo da bude kao vi, ili bolji od vas? Naporno radite, duhoviti ste, stabilni i pouzdani.

Bez ikakve muke zabavljate prijatelje, brinete se o domu i začinjavate seksualni život.

Vodolija

Vi mu niste samo žena, već i najbolji priajtelj. Delite zajednička interesovanje, nezavisni ste i vašu ljubav ništa ne može da pokoleba.

Ribe

Vi ste romantična žena. Volite da se bavite kreativnim stvarima i iskazujete ljubav prema mužu. Rado održavate plamen vaše vweze i uživate u tome.

Uvek gledate da uprkos svemu, vi i vaš dragi imate večeri koje su rezervisane samo za vas dvoje.

telegraf.rs
foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter