Izvor:
16.05.2017 u 01:15
0

HOROSKOP OTKIRVA: Evo kako će svaki znak uništiti svoj život! (foto)

Ovnovi ne znaju da uživaju u sadašnjosti, blizanci nikad ne završe započeti posao, rakovi žive u prošlosti, jarčevi su radoholičari, dok vage nikad nsiu sigurne da li su donele dobru odluku.
Svako od nas ima neke negativne osobine, ali od mnogo stvari zavisi u kojoj ćemo meri ih izneti na videlo. Astrologija otkriva kako koji horoskopski znak sabotira svoj život.

Kakav imate stav prema životu? Ako ste uvek negativni, spremate se za najgore, u pitanju je crna energija, koju unosite u svoj život. Ako se skoncentrišete samo na neuspehe, greške i nedostatke, to će uticati na vaš život.

Ovako horoskopski znaci uništavaju svoj život

Ovan (21. mart – 19. april)

Uvek gledate napred, što je dobro, ali zbog toga ne cenite ono što se dešava sada i ovde. Čak i dosadni momenti mogu biti srećni i zadovoljavajući ako izdvojite minut i uživate u njima. Budite u sadašnjosti i prisutni, to će poboljšati vaš pogled na svet i omogućiti vam da u potpunosti uživate u trenutku.

Bik (20. april – 20. maj)

Suviše ste kruti i nikada ne odstupate od putanje, koju ste sebi postavili. Ako radite iste stvari u više navrata na isti način, ne samo da će vam biti dosadno, već ćete i stagnirati. Kako možete da se razvijate kao osoba ili proširite svoju kreativnost ako ste nefleksibilni i nepromenljivi?

Blizanci (21. maj – 20. jun)

Imate velike ideje i krupne projekte i na njih ste fokusirani sve dok ne izgubite momentum i ispustite ih. Navika da ne završite započeti posao veoma negativno utiče na vaš život, i to više nego što možete da zamislite. To je teret koji vas vuče unazad i sprečava da napredujete. Možda bi bilo bolje da pređete na manje važne stvari u životu, kako biste završili ono što ste započeli.

Rak (21. jun – 22. jul)

Opsednuti se prošlim vremenom i onim što je moglo da se uradi, posebno kada su veze u pitanju. Korisno je učiti na osnovu grešaka, ali ne i da ih analiziramo i posvećujemo toliko pažnje. Ponekad je potrebno sve poteze, emocije i izgovorene reči ostaviti u prošlosti i nastavite dalje.

Lav (23. jula – 22. avgusta)

Sprovodite iste snove koje ste sanjali dok ste bili mali i nikada ih niste ponovo uzimali u razmatranje. Imajte na umu da više niste ista osoba, da su se stvari promenile od vremena kad ste bili dete i da bi sada mogili da prihvatite snove, koje više odgovaraju vašim godinama.

Devica (23. avgust – 22. septembar)

Uništavate život jer provodite vreme sa otrovnim ljudima. Ako ste bili najbolji drug s nekim u detinjstvu, ne mora da znači da ćete se 20 godina kasnije lepo slagati. Nije svakom prijateljstvu ili odnosu suđeno da živi večno, neki ljudi se pojave u vašem životu.

Vaga (23. septembar – 22. oktobar)

Uvek preispitujete svoje odluke i pitate se da li ste pogrešili. Zašto ste naručili hamburger kada špagete u tanjiru vašeg dečka izgledaju mnogo bolje ili da li je bila dobra ideja da pošaljete CV novoj kompaniji? Ponekad morate da donesete odluku i stanete iza nje, bez obzira kakve posledice imao.

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar)

Škorpije uništavaju svoj život jer žive u osećanjima ljutnje i osvete. Osobe rođene u ovom znaku su fokusirane, imaju puno energije i ako je protraćite na nešto negativno, buknuće kao vatra i zapaliti sve na putu. Nećete moći da krenete napred, ako stalno razmišljate šta se desilo i planirate osvetu. Zaboravite i oprostite.

Strelac (22. novembar – 22. decembar)

Problem je vaša želja za instant zadovoljstvom. Zbog toga ćete lako zaboraviti na nešto ako ga ne dobijte odmah. Nemate strpljenja, ali trebalo bi da imate na umu da se dobre stvari dešavaju onima, koji su u stanju da čekaju. Morate da se namučite i založite za stvari, koje želite.

Jarac (22. decembar – 19. janur)

Imate običaj da stavite posao iznad veze, što je problematična krakteristika. Lepo je kada ste uspešni i bogati, ali čemu to, ako nemate s kime novac da podelite. Napravite prioritete i ravnotežu, u suprotinom ostaćete pretrpani poslom i sami.

Vodolija (20. januar – 18. februar)

Previše pažnje posvećujete nezavisnoti. Volite da verujete da nemate potrebu da odgovorate nikome osim sebi. Volite da budete u društvu ljudi, ali ste sami. Ako priznate da vam je neko potreban, to nije znak slabosti, već baš suprotno, odlika jake osobe.

Ribe (19. februar – 20. mart)

Verujete pogrešnim ljduima, ne uzimate sve ćinjenice u obzir kada donosite važne odluke i možete biti veoma neodgovorni. Morate da odrastete i ponašate se odgovorno. Ne možete da se ponašate kao da ste i dalje dete, koje se zaključa u svoju sobu kada napravi neku glupost.

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter