Izvor:
22.05.2017 u 12:16
0

HOROSKOP 22. MAJ: Jarčeve očekuje dugo najavljivani susret, Vage moraju pripaziti pri donošenju odluka!

OVAN (21.3.- 20.4.)

Naglašena je astrološka kuća ličnosti i komunikacije čega ćete najveći deo svoje energje utrošiti na poslovne odnose. Potrebni su vam saradnici drugačijeg temepramenta od vašeg, nisu smireni i verovatno nemaju mnogo razumevanja za vaše predloge. Dan je povoljan za ređavanje finansijskih problema.

BIK (21.4.-21.5.)

Jedan Rak, Devica, Bik ili Jarac su osobe na koje možete da računati i kada vas kritikuju a vama to trenutno zbog tranzita Marsa preko Blizanaca nikako ne odgovara. Ne oklevajte da pozovete koga treba, bez obzira o kom se problemu radi. naročito ako je lične prirode.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

Bićete veoma zauzeti ali postoji mogućnost da previše energije trošite na poslove koji vam se trenutno ne isplat. Ne odustajete od predloga jednog drugog Blizanca ili Ovna u vezi sa novim, zajedničkim poslom. Potreban vam je odmor a vi planirate nove poslove.

RAK (21.6. – 22.7)

Naporan dan ako dozvolite da vas iznervira jedan Ovan ili da vam Jarac nametne ono što vam ne odgovara. Dobro se slažete sa Bikom koji će želeti da vam učini po volji ili da vam izađe u susret kada su u pitanju novi, najverovatnije unosni poslovi.Trudite se da pridobijete naklonost Riba.

LAV ( 23.7.- 23.8.)

Dobijate priliku da se sretnete sa nekim za koga mislite da je superiorniji od vas ili da će pokušati da vas nagovori na nešto što vi ne želite. Niste dovoljno otvoreni prema onima na koje možete da se oslonite i koji vam daju konkretne savete u vezi sa budućim zajedničkim poslovima.

DEVICA ( 23.8.- 23.9.)

Sa Bikom možete obaviti poverljivi razgovor.Sve ono što niste uspeli da obavite prethodnih dana, danas ćete morati da završite. Srećom, imaćete podršku jedne Škorpije ili Riba koje će pokušavati da vas odobrovolje na način koji vas možda može malo nervirati.

VAGA (23.9. – 22.10.)

Spremni ste da uđete u nov posao sa Ovnom, Blizancima ili Vodoijoim i to će se ispostaviti kao mudra odluka. Ribe računaju na vašu pomoć kada je u pitanju nov posao. Nise sigurni šta je za vas najbolje rešenje kada je u pitanju odluka uvezi sa inostranstvom.

ŠKORPIJA ( 23.10.- 21.11.)

Ima mnogo njih na koje možete da računate kada je u pitanju nov posao. Niste svesni da možete da se lako dogovorite oko nekih pitanja oko kojih vi u priličnoj meri zatežete odnose. Nekome je stalo da vas impresionira, verovatno nekim svojim originalnim idejama.

STRELAC ( 22.11.- 21.12.)

Tranzit Marsa preko Blizanaca i Jupiter u Vagi, nagoveštavaju mnogo aktivnosti od kojim će malo koja da vam donese konkrtnu korist.Osećate se sposobnim za nove izazove.U porodici prilična tenzija jer vi u nečemu ne želite da popustite.

JARAC ( 22.12.- 19.1.)

Možda ne bi bilo loše da danas izbegnete bilo kakve razgovore sa poslovnim partnerima koji vam daju savete ali ne i konkretnu pomoć.Možete mnogo da postignete ako budete racionalno raspolagali i novcem i energijom. Neko će želeti da se sa vama sretne u četiri oka.

VODOLIJA ( 20.1.- 19.2.)

Naglašen znak Blizanaca za vas bi mogao značiti da ste pod priličnim pritiskom u pogledu rešavanja porodičnih ili finansijskih pitanja naročito ako ste u zrelim godinama. Trudite se da date na znanje da na vas mogu mnogi da računaju čak i ako niste spremni da im učinite po volji.

RIBE ( 20.2.- 20.3.)

Ne odgovara vam pozicija Marsa u Blizancima zbog čega ste u priličnoj meri neprilagodljivi i nedovoljno spremni da saslušate mišljenje onih od kojih ipak na neki način zavise vaši prihodi. Moguć je poziv od Škorpije ili Bika.Verujete da će Vam se Jarac naći pri ruci.

Izvor: astrozenit Jasminka Holclajtner
Foto: Twitter/TanjugINFO

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter