Izvor:
26.05.2017 u 12:40
0

DNEVNI HOROSKOP ZA 26. MAJ: Vodoliji će se posrećiti u ljubavi, a Blizance očekuje potpuni preokret u vezi!

OVAN (21.3.- 20.4.)

26.5.2017.

Žene-Mesec ide ka Marsu u polju komunikacije zbog čega ste na neki način dominantniji od partnera ali bi trebalo da budete oprezni u komunikaiji sa nekim ko je takođe pod uticajem Marsa, Ovna, Škorpije ili Jara da ne bi došlo do rasprava.

Muškarci – Mogće je novo poznanstvo koje će biti za vas veoma značajno ili susret sa Jarem, Škorpijom, Rakom. Neko vam se dopada i u stanju ste da se maksimalno posvetite toj osobi ili ćete biti uporni da skrenete pažnju na sebe.

BIK (21.4.-21.5.)

26.5.2017.

Žene- Merkur u vašem znaku u dobrom aspektu sa Plutonom donosi nove mogućnosti na ljubavnom planu, uključujući susret sa Škorpijom. Ako vam se dopada neko na poslu, osoba koja često putuje, pazite da ne uđete u vezu sa nekim ko nije sloodan.

Muškarci- Trudite se da nađete najbolji način da se dopadnete nekom koga često viđate a radi sa strancima. Mesec i Mars u polju posla donose susret sa osobom koja je veoma aktivna i koja će vam dati predlog za zajednički posao.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

26.5.2017.
Žene- Vaš znak je izrazito naglašen tranzitnim Mesecom i Marsom a tu je i Sunce. Faza mladog Meseca donos neke nove prilike za poznanstva, druženja i početak veze. Nepoverljivi ste prema Biku i Blizancima.

Muškarci- Trebalo bi da budete mnogo aktivniji da date na znanje osobi koja vam se dopada kakve planove imate sa njom. Moguće da ćete želeti da negde zajedno otputujete. Veza sa Vodolijom može biti izuzetno izazovna.

RAK (21.6. – 22.7)

26.5.2017.

Žene-Nemate razlog da se previše brinete ako danas ne bude sve išlo po planu, posebno ako ste u vezi sa Ovnom, Škorpijom ili Jarcem. Može vam se učiniti da partner nije iskren i želećete da znate zbog čega krije nešto od vas. Ako je u pitanju mlađi partner,uskoro će vam reći svoje planove.

Muškarci- Trudite se da ostavite utisak sigurne osobe ali to niste, naročito ako vam se dopada osoba u koju imate veliko poverenje ili ste imali do nedavno. Niste načisto šta želite i to je glavni problem u vezi sa nekom veoma dominantnom damom.

LAV ( 23.7.- 23.8.)

26.5.2017.

Žene-Pokušavate da budete interesantni u društvu i to vam ide od ruke, naročito ako vam se dopadaju Ovan, Blizanci, Vaga, Bik. Sa Jarcem morate biti mnogo opušteniji i odgovorniji nije u stanju da prelazi preko nekih vaših lako datih obećanja.

Muškarci- Trudite se da dobijete na vremenu kada je u pitanju veza sa nekim kome ste nešto obećali. Jedna, mnogo mlađa osoba, moguće da se bavi sportom ili marketingom pokazuje inteesoanje za vas. Od načina komunikacije zavisi nastavak vaše veze.

DEVICA ( 23.8.- 23.9.)

26.5.2017.

Žene- Merkur je i dalje u Bik ali je ojačan aspektom sa Plutonom što vam daje dodatnu motivisanost da uspete da se nametnete nekom ko nije pristao na neke vaše uslove. Veoma ste komplikovani iako izgldate jaki i stabilni, potrebna vam je nečija podrška.

Muškarci- Od vas se očekuje više nego što ste u stanju da pružite i ne želite da ulazite ni u kakve rasprave ali niste spremni ni da u nečemu popustite. Mnogo toga vas brine što se tiče porodičnih odnosa sa jednim Ovnom ili Blizancima.

VAGA (23.9. – 22.10.)

26.5.2017.

Žene-Nespokojni ste kada se radi o Blzancima iako su vam odani. Uvereni ste da bi mogli da am kažu nešto što vama neće odgovarati. Trebalo bi da budete spremnij na ustupke, naročito ako se radi o osobi do koje vam je izrazito stalo.

Muškarci- Partnerka je spremna da vam izađe u susret kada je u pitanju neki zajednički plan. Trebalo bi da joj date na znanje da može da na vas računa u svakom pogledu. Jarac i Strelac bi želeli da sa vama obnove vezu. Mgouće novo poznanstvo sa Blizancima ili Ovnom.

ŠKORPIJA ( 23.10.- 21.11.)

26.5.2017.

Žene- Ovo nije vaš dan, nervozni ste ili pomalo neraspoloženi. Racionalnost dominira i vi ćete želeti da se sretnete sa nekim ko će imati potrebu da vam nešto kaže, kao da se radi o nekoj vrsti priznanje. Ako vam se dopada Ovan, ne odustajete od njega lako.

Muškarci- Neko će pokušati da vas osvoji na veoma originalan način, i vi ćete pristati da izađete negde, naročito ako se radi o mladoj ili mladolikoj osobi prema kojoj niste ni malo ravnodušni. Sve što radite, dopada se osobi koja prati vašu karijeru ili koja želi da se sa vama negde sretne nasamo.

STRELAC ( 22.11.- 21.12.)

26.5.2017.

Žene-Mlad Mesec u polju partnerskih odnosa može doneti nova uzbuđenja i mogućnost susreta sa nekim ko vam je veoma drag ali niste imali prilike da se zbližite. Ako vam se dopadaju Ovan ili Škorpija, naoružajte se strpljenjem. Možete dobiti priliku da susret sa Lavom.

Muškarci-Neko će uspeti da vas šarmira i vi ćete naći način da toj osobi date na znanje da sa njom nešto ozbiljnije planirate. Pokušajte da budete iskreni i nemojte je zavoditi šarmom, ne računajte da ćete je pridobiti samo obećanjima.

JARAC ( 22.12.- 19.1.)

26.5.2017.

Žene-Želite da imate svoj mir i niko vam naročito nije prijatan ko pokušava da vam nametne svoju volju.Potrebna vam je samoća da biste mogli da se posvetite karijeri.Ljubav vam je trenutno na drugom mestu osim ako niste u tajnoj vezi sa partnerom koji je mnogo stariji od vas.

Muškarci- Dobro se slažete sa mladim osobama koje su prepune novih ideja u vezi sa izslascima i sa kojima možete lako da nađete zajendički jezik ali vi ćete ipak biti optrećeni nekim razmišljanjima o budućnosti koje trenutno nisu aktuelne.

VODOLIJA ( 20.1.- 19.2.)

26.5.2017.

Žene- Možete dominirati danas u društvu osoba sa kojima ste često imali prilike da se sretnete ali ne i da se zbližite. Ako ste u dugoj vezi ili braku, organizujete neku vrstu izlaska jer partner to od vas očekuje. Moguće je lep provod negde sa mlađim osoboma koje se bave muzikom.

Muškarci-Mlad Mesec u Blizancima može doneti prijatan susret sa mladolikom osobom.Pokušaćete da uverite nekog ko vam je veoma drag već duže vreme ali ga verovatno niste bliže upznali. Ako vam se dopada Ovan, na pravom ste putu da budete sa šarmantnom osobom.

RIBE ( 20.2.- 20.3.)

26.5.2017.

Žene-Ne bi trebalo da se raspravljate sa članovima porodice oko nečega što je već na nki način završena prila. Imate potrebu da budete na neki način zaštinik svoje porodice ali i da im nametnete svoju volju. Slobodne Ribe mogu dobiti piliku da se upoznaju sa Škorpijom.

Muškarci-Dopada vam se osoba koja je ambiciozna, komunikativna i veoma inventivna. Ako budete želeli da izađete negde, prvo se raspitajte da li je slobodna. Trudite se da fascinirate veoma ambicioznu osobu koju ste često viđali na poslu.

Izvor: astrozenit.com
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter