Izvor:
27.05.2017 u 03:36
0

HOROSKOP OTKRIVA KOLIKO DECE ĆETE IMATI: Devica jedno, a Škorpija celu armiju!

Majke same biraju koliko dece će želeti da imaju, ali može biti veoma zabavno da se posavetujete sa zvezdama i vidite koliko iznosi idealan broj dece za vaš horoskopski znak.

Ovan

Imaćete mnogo dece

Ovnovi su skloni impulsivnim vezama koje u trenutku izgledaju sjajno – i to nije uvek loša stvar. Ovaj znak ima borbeni duh Marsa koji će im pomoći da izađu na kraj sa svakim izazovom roditeljstva.

Bik

Imaćete dvoje dece

Ovaj znak se najbolje snalazi kada ima dvoje dece koaj su sličnih godina. S obzirom na to da je Bik strpljiv i pun ljubavi, odličan je sa malom decom.

Bliznaci

Imaćete blizance

Ovaj znak je pun ljubavi i stvoren je da podiže genije. Čak iako mu strpljenje nije uvek jača stvar, naučiće sve što je potrebno kako bi bebama pružio intelektualnu stimulaciju i prilike da postanu mali Ajnštajni.

Rak

Imaćete dvoje dece

Ovaj znak je najbolji kada ima dvoje dece jer ima duboku vezu sa domom i porodicom. Jedino je važno da njihova razlika u godinama bude veća kako bi imao dovoljno vremena da ponovo nakupi energiju za novu avanturu.

Lav

Imaćete 2 – 4 bebe

Lavovi su odlični u multitaskingu i poseduju ogromno strpljenje. Rađaju se sa jakim materinskim instinktom koji je jači od njihovog prirodnog instinkta za nezavisnošću.

Devica

Imaćete jednu bebu

Zbog nervozne i naksiozne prirode, Device umeju da preuveličavaju obične stvari i od njih prave dramu – pogotovo kada je roditeljstvo u pitanju. Zato su idealni roditelji ako imaju samo jedno dete u koje će uložiti svu svoju ljubav i pažnju bez previše brige.

Vaga

Imaćete, 2, 4 ili čak 6 dece

Vage privlače pravednost i jednakost i zbog toga vole da imaju paran broj dece. Takođe, odličan su i izbor za usvojitelje jer niko ne može da im parira kada je u pitanju saosećanje prema deci kojoj je potreban dom pun ljubavi.

Škorpija

Imaćete celo selo dece

Iako se misli da imaju preku narav, to ne znači da nemaju sve što im je potrebno da podignu celu armiju dece. Škorpije imaju pregršt ljubavi i nežnosti za svu decu koju žele da okruže brižnom porodicom. Ovo znači da su Škorpije preodređene za toliko unuka da neće moći da im svima zapamte imena.

Strelac

Maksimalno 1 dete

Iako je ovaj znak izuzetno kul, ima veliki problem da bude miran duži vremenski period. Zbog ovoga svi izazovi podizanja deteta mogu da mu padnu veoma teško. Ipak, ako odluče da imaju porodicu, biće neverovatni roditelji.

Jarac

Imaćete troje dece

Jarčevi su navikli da sve rade sami. Njihova deca neće samo znati sve, već će moći i da pomognu sa bilo čime u kući i učine svoje roditelje ponosnim.

Vodolija

Imaćete 1 dete

Iako Vodolije imaju detinjastu energiju koja ih okružuje, često umeju da se izgube u svetu fantazija i zbog toga više dece može da im bude preveliki napor. Ovaj znak je izuzetno prilagodljiv i pokušaće da iskombinuje veliki broj roditeljskih stilova kako bi stvorio onaj koj je najbolji za njegovu porodicu.

Ribe

Imaćete najmanje petoro dece

Ovaj znak je prepun emocija i zbog toga u njegovom srcu ima prostora za mnoštvo dece koja će biti mažena i pažena u svakom trentuku.

Telegraf.rs
foto:pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter