Izvor:
28.05.2017 u 12:38
0

HOROSKOP ZA 28. MAJ: Blizance očekuje avantura!

OVAN (21.3.- 20.4.)

28.5.2017.

Žene-Za vas koji ste pod velikim uticajem Venere Marsa u astrološkoj kući tajni znači potrebu da nešto otkrijete, neku istinu koja se tiče najverovatnije ljubanih odnosa, ili nečega što se odnosi na vašu prošlost. Budite spremni da se suočite i sa nečim što vam možda neće odgovarati.

Muškarci-Imate velika očekivanja od osoba koje retko imate prilike da srećete bilo da se radi o strancima, osobama koje žive u inostranstvu ili ćete, ako nigde ne putujete, imati prilike da preko interneta sa nekim ćaskate. Vaša potreba za sadržajnom komunikacijom je danas izrazito naglašena.

bik

BIK (21.4.-21.5.)

28.5.2017.

Žene-Mesec u Raku a Merkur u vašem znaku deluju na vas podsticajno u pogledu potrebe da isterate pravdu, bilo da se radi o poslu, privatnom životu ili nekom odnosu sa nekim ko vam je voma drag. Ne želite da ostavite neko pitanje ili dilemu neračćišćenu ako se radi o osobi sa kojom ste iz nekih razloga često u kontaktu.

Muškarci-Osećate potrebu da nekom date na znanje šta osećate.Trudite se da se maksimalno posvetite rešavanju svog statusa u vezi ili braku ili da se izborite za malo više samopoštovanja, naročito ako ste emotivno vezani za nekog ko često putuje u inostranstvo. Potrebno vam je mnogo više razumevanja od strane Riba ili Jarca.

blizanci

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

28.5.2017.

Žene-Spremni ste da krenete u neku vrstu avanture, najverovatnije sa Vagom. Osećate se dobro kada nešto planirate i imate utisak da ste na početku nekog za vas veoma uzbudljivog perioda koji bi mogao da vam donese mnogo toga novog, naročito neko novo iskustvo. Spremni ste da uđete u neki nedovoljno pouzdan aranžman.

Muškarci-Rođeni početkom znaka pod uticajem su Neptuna, planete zanosa a rođeni sredinom znaka pod uticajem su Jupitera koji podstiču vašu želju za romansom sa nekim ko živi u inostranstvu. Venera u Ovnu vas čini sklonim da idealizujete ovaj znak bez obzira da li ste u vezi ili ne.

rak

RAK (21.6. – 22.7)

28.5.2017.

Žene-Verujete u svoju sposobnost ubeđivanja i verovatno ćete pokušati da uverite Bika, Raka ili Jarca da bi trebalo da postupe onako kako biste vi želeli. Nemojte se previše opterećivati pitanjima koja se odnose na partnerovu vernost. Dobro se osećate u društvu dominantnih osoba koje vam imponuju, moguće nekog Raka ili Škorpije.

Muškarci-Trudite se da razumete druge, naročito vama bliske osobe i imate dovoljno saosećajnosti koju biste mogli ispoljiti na razne načine ali bi bilo dobro da racionalizujete svoje emocije i sve ono što ste spremni da učinite za druge. Mnogi nisu ni malo zahvalni za ono što im pružate.

Lav

LAV ( 23.7.- 23.8.)

28.5.2017.

Žene-Vaše raspoloženje bi se pre moglo opisati kao sumorno sa primesama straha ili strepnje, naročito ako imate brojne nerešene probleme ili ste duži period već pod nekakvim psihičim opterećenjem, bilo da se radi o poslu ili ljubavi. Ako ste u stalnoj vezi, nemate utisak da vas partner u bilo čemu podržava.

Muškarci- Jupiter u astrološkoj kući sreće i radosti može podstaći kod vas sve ono što niste ispoljili poslednjih dana a imali ste potrebu za tim a ako ste u vezi sa Rakom možda će vas poterati sreća da ga zahvaljujući svom šarmu ubedite u ono što žele.Moguće je udvaranje od strane osobe koja nije slobodna,

Devica

DEVICA ( 23.8.- 23.9.)

28.5.2017.

Žene-Veoma ste kruti u svojim stavovima i verovatno veoma zahtevni prema svima, kako prema članovima porodice tako i prema kolegama. Ako spadate u one fleksibilnije predstavnike vašeg znaka najverovatnije da ćete danas biti ćutljivi da ne biste došli u iskušenje da kažete nešto zbog čega biste se kasnie kajali.

Muškarci- Pluton u Jarcu i Neptun u Ribama nisu dovoljne da biste bili spremni na neke značajnije promene. Možete nešto uraditi ili reći što nije baš karakteristično za vas i moguće da se radi o vezi sa Lavom, Ribama ili Vodolijom. Nemojte flertovati u društvu stalnog partnera.

VAGA (23.9. – 22.10.)

28.5.2017.

Žene-Venera u Ovnu u konjunkciji sa Uranom pogoduje slobodnima jer im omogućava da se postave kako treba i da pokažu onaj najbolji deo njihove prirode, posebno kada je u pitanju veza sa Vodolijom. Možete neočekivatno sresti nekadašnju simpatiju.

Muškarci-Ne bi trebalo da se opterećujete onim što bi o vama mogao da priča neko ko vas ne poznaje dovoljno. Moguće da ste ljuti na nekog ko je pokušao da se umeša u vaš odnos sa stalnim partnerom ali ako se radi o nekom ko vas simpatiše, preći ćete preko toga kao da se ništa nije dogodilo.

skorpija

ŠKORPIJA ( 23.10.- 21.11.)

28.5.2017.

Žene-Naglašeno astrološko polje partnerskih odnosa, naročito ako vam je podznak u vodenom znaku što će doprineti vašoj zainteresovanosti za vezu sa nekim koga poznajete preko posla. Moguće da nećete biti načisto da li se dopadate jednomRaku ili ne. Moguća romansa sa Vodolijom ili Vagom.

Muškarci-Očekujete da vam se javi neko ko živi u inostranstvu i verovatno nećete napraviti prvi korak ka bilo kakvoj vrsti kontakata ili pomirenja čak i ako vam je do te osobe izuzetno stalo. Veoma naglašen ponos, čini vas spremnim da se odreknete neke ljubavi sve dok ne budete potpuno sigurni šta druga strana oseća prema vama.

strelac

STRELAC ( 22.11.- 21.12.)

28.5.2017.

Žene-Kako dan bude odmicao tako ćete i vi biti sve spremniji da se angažujete oko nekog ko vam je veoma drag. Moguće da se radi o nekom ko nije slobodan ili naprotiv, ima veoma slobodno ponašanje. Ako ste muškarac Strelac, dopada vam se mnogo mlađa osoba od vas.

Muškarci-Očekujete poziv od Ovna ili Škorpije ali ćete verovatno danas morati da budete mnogo strpljiviji nego što ste to inače. Dobićete poziv da se sretnete sa Jarce koji često boravi u inostranstvu. Moguća je romansa na nekom kraćem putu ili će vam se neko udvarati, čak i ako budete pokazali nezainteresovanost.

Jarac.

JARAC ( 22.12.- 19.1.)

28.5.2017.

Žene-Previše se nervirate što niste uspeli u nečemu što ste zamislili, moguće da ubedite jednu Škorpiju ili Raka da budu popustljiviji. Ipak, trebalo bi da budete realni da ne očekujete ni od sebe ni od partnera nemoguće. Mislite da imate jaku konkureniciju u ljubavi, a Merkur, planeta komunikativnosti svojom pozicijom, doprinosi vašoj nervozi.

Muškarci- Sa Mesecom, vladaocem astrološke kuće partnerskih odnosa u Raku optimista ste.. Trudite se da ostavite utisak suprotan onome kako se zaista osećate. Neko s kim ste izuzetno bliski, moguće da se radi o bliskom saradniku, udvaraće vam se na javnom skupu, moguće da se radi o Ribama ili Raku. Ne ulazite u raspeavu sa Lavom.

VODOLIJA ( 20.1.- 19.2.)

28.5.2017.

Žene-Porodica pokuašva da se meša u vaš život iz najboljih namera a to čine i kolege i dobri prijatelji. Savetuju vam nešto što vi nerado prihvatate iako znate da su u pravu. Tranzit Meseca preko astrološke kuće posladonosi u vaš život nekog ko je trenutno van zemlje ili često putuje ili previše okupiran poslom. Moguće poznanstvo sa lekarom.

Muškarci-Niko ne može da vas uveri da grešite po pitanju odluka koje donosite a tiču se privatnog života.. Slobodne Vodolija mogu očekivati poznanstvo sa Vagom ili Ovnom koji se bave umetnošću.Potrebno je da se udubite u partnerove probleme,moguće da ne želi o svemu da priča a vi mu mnogo toga zamerate

ribe

RIBE ( 20.2.- 20.3.)

28.5.2017.

Žene-Mesec u Raku donosi promene planova koji se odnose na ljubavni život ili mogućnost neočekivanog susreta sa nekim ko verovatno radi za strance ili treba da putuje u inostranstvo. Odgovaraju vam susreti tokom dana ali veče bi moglo doneti razne vrste problema u komunikaciji posebno sa Rakom ili Bikom.

Muškarci-Partner može misliti da previše držite do sebe i da ne želite da pokušate da pokažete razumevanje za njegove probleme. Ako ste u vezi sa osobom koja prioritet daje poslu, moraćete da ispoštujete njen izbor. Dobro se razumete sa Rakom, Škorpijom ili Jarcem koji su spremni da pređu preko mnogih vaših loših poteza.

AstroZenit Jasminka Holclajtner

Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter