Izvor:
02.06.2017 u 18:58
0

NJIMA SU ZVEZDE NAKLONJENE: Ova četiri znaka će vam jednog dana biti šefovi!

Neke su rođene sa liderskim pozicijama, dok druge spadaju u onu grupu šefova, koje mrzite i jedva čekate da im vidite leđa.

Da li ste nekad sreli osobu i pomisli: Ona će jednog dana biti šefovica? Definitvno postoje ljudi koji su predodređeni za to. U svetu horoskopa šefovi su ovan, blizanci, lav i jarac.

Ove osobe su uvek u pokretu, harizmatične, ne dozvoljavaju da ih stres uspori i u stanju su da ustanu rano i rade do kasno uveče.

Ako stresne situacija doživljavate kao smak sveta i morate da odspavate nakon što pogledate listu obaveza za sutra, onda defintivno ne spadate u ovu vrstu ljudi.

Ovan (21. mart – 19. april)

Ništa bez šefice ovna. Ona ima velike planove za budućnost i ništa je neće sprečiti na tom putu. Ovnovi su takvi, oni će postati šefovi ili postavite se tako, iako niko to od njih ne traži.

Jedna od najgorih stvari koje možete da uradite je da je potcenite, zato je bolje da budete oprezni sklonite se, jer ona će svoje zacrtane ciljeve ostvarite. Budite uvereni u to

Blizanci (21. maj – 20. jun)

Blizanci koriste društvene prednosti i brzu pamet da doguraju daleko u životu. Ona je tip osobe, koje ćete se uvek sećati, čak iako ste samo jednom razgovarali. Trebalo bi da znate da blizanci znaju da budu i neprijatni kao šefovi.

Da budemo iskreni, ona nije napredovala u karijeri zato što je dobra osoba. Reč je o inteligentnim osobama i zbog toga su uglavnom snažni lideri.

Lav (23. jul – 22. avgust)

Lavovi vole da budu u centru pažnje i to ne mogu da ostvare dok ne postanu šefovice. Oni uživaju da govore ljudima šta da rade, ali ono što najviše vole da budu šefovi u nečemu kreativnom.
Šefice lavovi su pomalo ekscentrične i veoma uspešne, čak iako su svi protiv nje.

Jarac (20. decembar – 19. januar)

Jarac je u celini najbolji šef, koje ćete ikad imati. Ona će uvek ostati pribrana, ima neverovatnu samokontrolu, a pri tom je izuzetno pametna. Kada zamislite dobru gazadricu, to bi sigurno bila ona u znaku jarca.

Jarčevi se uvek trude da budu diplomate, čak i u situacijama velikog stresa i pritiska. Ona će sve to stoički podneti i izgurati do kraja.

Ako ikada budete u poziciji da vam jarac bude šef, pristanite, ne oklevajte, jer dok budete bili pod njenom ingerencijom, imaćete šanse da naučite dosta toga i jednog dana je nasledite.

Izvor: telegraf.rs
Foto: pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter