Izvor:
07.06.2017 u 14:25
0

NAJVAŽNIJA STVAR HOROSKOPA: Saznajte koja planeta vlada vašim znakom i šta to znači!

Planeta koja vlada vašim znakom je važnija od Zodijaka.

U astrologiji svaki znak Zodijaka ima vladajuću planetu koja im određuje svakodnevni život, raspoloženje i navike.

Vladajuća planeta čak može da utiče i na kompatibilnost između dva znaka koja inače ne bi bili idealan ljubavni par.

Ovan: Mars

Mars je planeta ratnika muževne energije i brzih akcija.

Ovnovi poseduju preku narav ove planete i, ako iz iznervirate, prodraće se na vas kao niko do sada.

Sa druge strane, nikada nećete morati da se pitate kako se zaista osećaju.

Bik: Venera

Venera je planeta ljubavi, novca i lepote. Venera je planeta kojoj Bik treba da se zahvali na svom dobrom ukusu za gotovo sve stvari, ali i nesrećnom navikom da povremeno istrese sve pare iz džepa na neku luskuznu stvar koja mu u životu nikada neće trebati.

Blizanci: Merkur

Ovo je planeta informacija i tehnologije. Blizanci su dobili njen dar odlične komunikacije sa drugim ljudima.

Rak: mesec

Mesec predstavlja naše najdublje lične potrebe, reakcije i podsvesne misli. Zbog svega toga mnogi misle da ste previše ćudljivi i nestalnog raspoloženja.

Lav: Sunce

Sunce je planeta individualnog samoizražavanja. Potpuno je puno sebe i sve planete orbitiraju oko njega.

Lavovi imaju sličan stav. Mogu da budu preterano agresivni inemoguće ih je ignorisati. Međutim, kada se umore od osvetljavanja cele sobe svojom pojavom, potrebno im je da se malo povuku sakupe energiju.

Devica: Merkur

Ova planeta takođe vlada i Devicom, ali umesto da upija živahen i znatiželjne karakteristike ove planete, ovaj znak je obdaren logičkom i analitičkom sposobnošću da razlaže stvari na najosnovnije komponente i potom ih ponovo sastavi na bolji i poboljšani način.

Vaga: Venera

Venera utiče na Vagu slično kao i na Bika, ali ovaj put je fokus primarno na ljubavi. Vage žele da pronađu ljubav, šire ljubav i budu zaljubljene.

Venera ovom znaku takođe daje velik nivo privlačnost, pa čak i oni pripadnici ovog znaka koji nisu “tradicionalno” lepi imaju nešto posebno što privlači suprotan pol.

Škorpija: Pluton

Pluton je planeta podsvesnog, vladar podzemlja i simbol smrti-

Međutim, u duhovnom svetu, smrt ne predstavlja kraj i ne postoji znak koji to bolje razume od Škorpije koja živi 1.000 života u jednom.

Ovo je znak transformacije i njima smrt jednog identiteta daje priliku za rađanje drugog.

Strelac: Jupiter

Jupiter se uglavnom povezuje sa dobrom srećom i obiljem. On predstavlja optimizam i ras, i mentalni i duhovni i zbog toga Strelac ima veliku glad za učenjem.

Jarac: Saturn

I dok je Jupiter paneta širenja, Saturn je planeta ograničenja. Ona nas uči da se suočavamo sa našim odgovornostima i nikada ne bežimo od njih. Disciplina je ključna stvar za Jarca.

Vodolija: Uran

Kao planeta, Uran je naelektrisan i progresivan, a simbolizuju ga inovacije i progres.

Vodolija otelotvoruje ovu planetu odbijajući da prihvati status kvo kao pravi inovator kakv jeste.

Ribe: Neptun

Ovo je paneta snova, fantazije, kreativnosti, iluzije i naravno – zabune.

Ribe su viđene kao osetljive, ali to ne znači uvek da su emotivne. One mogu da shvate i ono što nije rečeno pre nego što obrate pažnju na ono što jeste izgovoreno i zbog toga mogu da se nađu u velikoj konfuziji. Zbog toga vrlo često imaju taj udaljeni pogled u očima, kao da su se izgubili u šumi – ail ih to previše ne pogađa.

Izvor: telegraf.rs
Foto: Twitter/astrovalley02

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter