Izvor:
08.06.2017 u 13:57
0

NJEGA JE TEŠKO OSVOJITI: Pogledajte koji horoskopski znak je u pitanju!

Mesecima maštate o njemu, a on vas uopšte ne primećuje? Vrebate ga, ali ništa… Znate šta je u horoskopu? Ovo pitanje možda zvuči glupo, ali moguće je da upravo "u tom grmu leži zec". A postoji baš jedan horoskopski znak zbog koga muškarac može da ima takve karakteristike.

Reč je o Strelcu. Njega najviše odbijaju nasrtljive žene.

Strelac se zapravo "pali" na svaku koja od njega beži. Ako oseti da ga neka devojka uopšte ne primećuje – onda poludi od strasti. Kada vam prvi put priđe muškarac Strelac, nemojte da mu date do znanja da vam se sviđa. Pričekajte da se to ponovi barem još jednom ili dvaput i tek onda pristanite na odlazak na piće ili u šetnju s njim. Tada možete biti sigurne i da je vaš! Naravno, ako ga i dalje budete htele.

b92
Foto: Twitter/Peru_Today/saggitttaarius

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter