Izvor:
10.06.2017 u 03:29
0

Večeras je pun mesec koji privlači pare: TREBA DA URADITE SAMO JEDNU STVAR!

Retrogradna Venera je tokom maja opteretila ljubavni i finansijski život mnogih, mlad Mesec 25. maja doneo je još suza i nepredviđenih događaja, ali čini se da je tom negativnom nizu napokon došao kraj.

Astrološka dešavanja donela su brojne probleme, slomljena srca i dugove, ali u isto vreme, to je bilo vreme tansformacije koja počinje punim Mesecom 9. juna.

Ovo je pun Mesec transformacije i oporavljanja od svih problema koji su nas zadesili proteklog meseca.Sada možemo da očekujemo pozitivnu karmu i evoluciju duše koja će doći zahvaljujući transformaciji i lečenju koje obavite u naredne dve nedelje.

Ovaj pun Mesec je u bliskoj vezi sa punim Mesecom koji nas je obasjao 25. maja i sada možete da ispunite sve ciljeve koje ste tada zacrtali – bilo da su finansije ili ljubav u pitanju.

Od drevnih vremena ljudi su vezivali moćnu energiju za pun Mesec koja može da nam pomogne da privučemo novac i sreću.

Ako želite da privučete novac u svoj život, potrebno je da napravite "novčano piće".

Sipajte vodu u praznu flašu i dok to radite pokušajte da stvorite “sliku novca” u glavi (pronalazite blago, osvajate sedmicu na lotou…). Fiksirajte tu sliku i duboko udahnite. Prilikom izdaha “izbacite” tu sliku novca iz glave pravo u bocu i ostavite je na prozoru koji je obasjan mesecom na 2 – 3 sata.

Nakon toga odložite flašu ma mračno mesto. Nekoliko puta dnevno uzimajte par gutljaja vode iz flaše i svaki put udišite sliku novca koju ste u nju ubacili.

Kurir
Foto:

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter