Izvor:
15.06.2017 u 17:22
0

SMANJITE DOŽIVLJAJ: Ovo su najiritantniji horoskopski znakovi! (foto)

Preterano analiziranje, sitničarenje i komplikovanje najjednostavnijih mogućih stvari ovim horoskopskim znakovima je specijalnost, zbog čega mogu biti nepodnošljivo iritantni ljudima oko sebe.

Device

Device vole da je sve baš onako kako su one zamislile, a ako nešto napravite loše ili drugačije od njihovih uputa – to vam nikad neće zaboraviti i slušaćete o tome još dugo, dugo vremena.

Ovan

Brzopleti su i jako tvrdoglavi te sve rade ne razmišljajući o posledicama. Sebični su, nezreli i potpuno nesvesni svega oko sebe kada su u potrazi za onim što žele.

Bik

Bikovi su spori, tvrdoglavi, lenji i veliki materijalisti. Jako su pohlepni i najsrećniji bi bili kada bi se mogli zatvoriti i brojati novac po ceo dan. Vole i drugima govoriti kako da žive svoj život, a bilo što duhovno ili nematerijalno im je potpuno neshvatljivo i nezanimljivo.

Blizanci

Mogli bi satima pričati i pametnovati o stvarima o kojima zapravo nemaju pojma. Površni su i često menjaju interese.

Rak

Ako mrzite preosetljive ljude koji od svake muve naprave slona – izbegavajte Rakove. To su najveći plačljivci u horoskopu s kojima treba stalno biti na oprezu kako im ne biste povredili osećaje. Stalno sebe vide kao žrtve, pritom se ne obaziru na ljude oko sebe.

Lav

Ja, ja i samo ja – ukratko je sumiran karakter Lava. Stalno traže pažnju i pohvale te se često bahate i prave važni.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter