Izvor:
16.06.2017 u 03:40
0

SA NJIMA ĆETE UVEK DOŽIVETI ORGAZAM: Ovi znakovi zodijaka vas nikada neće razočarai u seksu!

Oni su strastveni, uživaju u svakom dodiru i maksimalno eksperimentišu, zbog čega se svaki seks sa njima pamti danima.

Dobar seks može biti povezan sa vašim znakom, a pre svega njegovom energijom koju će pokazati u seksualnom činu.

Ovan

Ko je jednom imao seks sa Ovnom, on pamti i nikada ne zaboravlja to iskustvo. S obzirom da poseduju dozu misterioznosti, oni će vas očarati i zavoditi sve vreme na totalno nove načine. Poznato je da su odlični u seksu za jednu noć, kada se maksimalno predaju. Takođe, Ovan voli da ponavlja iste poze više puta za redom, ali imajte u vidu da se on potrudi da uvek budu jednako uzbudljive.

Škorpija

Ovo je jedan od najstrastvenijih znakova, a posle seksa sa njima često partneri ostaju bez teksta. Jednostavno, Škorpije se daju u potpunosti, a ono što mnogi obožavaju je njihova želja za eksperimentisanjem tako da seks sa njima nikada nije dosadan. Oni će rado uvesti igračke, razne igrice pa i zamene uloga, kako bi sve dodatno začinili.

Vodolija

Vodolije polaze od želje da zadovolje partnera i seks učine nezaboravnim. Sa druge strane, oni žele da to bude više od fizičke aktivnosti, a nije im strano isprobavanje novih stvari. Postepeno, oni će pronaći neka nova zadovoljstva u seksu, a partner samo treba da ih prati u tome.

b92
Foto: Facebook/sekssrbija

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter