Izvor:
18.06.2017 u 02:42
0

NEMAJU VREMENA ZA ROMANTIKU: 4 ženska horoskopska znaka koja bi sa vama imala seks već večeras!

Oni nemaju vremena za zaljubiljivanje i romantiku. Sve se dešava strastveno i po ubrzanom postupku.

Ovan, rak, škorpija i lav su horoskopski znaci poznati po tome da znaju šta žele i ne ustručavaju se da za kratko vreme završe u krevetu sa partnerom. Oni nemaju vremena za zaljubljivanje i mogu da zamisle život sa nekom osobom, pre nego što razmene dve rečenice.

Ljubav na prvi pogled zapravo je naučno dokazana. Ona nema veze sa magijom, dugom, jednorozima ili ostalim mitskim bićima, već sa hormonima koje telo oslobađa kad vidite osobu, koja vam se sviđa. Oni tu ne mogu ništa, jer telo umesto njih govori: Da, to je taj!

Možda neko ne veruje ili ne voli da se zaljubuljuje na prvi pogled, ali ova četiri znaka zaista veruju u to. Njima je malo potrebno da se zaljube i češće im se nego obično dešavaju “simpatije” na prvi pogled.

Ovan (21. mart – 19. april)

Prvi znak u horoskopu je prvi u svemu, pa i u ljubavnom životu. Kada uđe u prostoriju, ona odaje poruku da je slobodna i spremna da se muva. Ako je u potrazi za vezom, ona će biti odlučna da uspe.

Ako nađe dobrog kandidata, ona puca pravo u metu i koristi svoju agresivnu stranu da dobije ono što želi. Kada privuče nečiju pažnju, neće ga pustiti sve dok ne završi u strasnom zagrljaju na podijumu. Ona je nestrpljiva, impulsivna i nema vremena za zaljubljivanje. To mora da se dogodi sad ili nikad!

Rak (21. jun – 22. jul)

Rakovi imaju mogućnost da ubede druge, ali i sebe na neke stvari. One kada spaze muškarca, idu toliko predaleko da vide porodičnu kuću, muža i decu kako se igraju u dvorištu. U stanju su da završe u krevetu sa njim, a da prethodno ne progovore ni reč. Često pomisle da su zaljubljene u neku osobu, ali to sve pada u vodu kada shvate da ne znaju ni kako se zove ili šta radi u životu.

Lav (23. jul – 22. avgust)

Lav je živahan, pun samopouzdanja i ne plaši da taj prvi pogled bude početak jedne divne romanse. Samouverni ljudi mogu da osete takvu povezenost na prvi pogled.

Osobe rođene u ovom znaku izuzetno su strastvene, baš kao i ovnovi. Jednostavan razgovor sa muškarcem vrlo lako može da se pretvori u strast, iako ne postoji veza. Zajedno sa tom strašću dolazi i dominacija, koja je toliko jaka da jadnik sa druge strane nije imao nikakve šanse.

Ona je takođe veoma tvrdoglava, kad vidi potencijalnog muža, neće ga pustiti sve dok ne sazna ko je misteriozni frajer.

Škorpija (23. okotbar – 21. novembar)

Škorpije su intrigantne, jer su u prirorodi pune nepoverenja, tajanstvenosti i potrage za istinom. Nije ni čudo što se osobe rođene u ovom znaku zaljubljuju na prvi pogled.

Žena škorpija je veoma hrabra, kada se namerači na nekog muškarca, neće odustati sve dok ga ne odvede u krevet. Veoma je strastvena. Zamislite scenu iz filma “Doručak kod Tifanija” i Odri Hepbern, koja se na kiši ljubi sa Džordžom Prepardom. E to je ta ljubav i strast, koja vas tera da izađete iz automobila i dođete po još.

Telegraf
Foto: Facebook/Seksi-Dame-I-Lepe-Mame-190538218000846

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter