Izvor:
01.07.2017 u 12:46
0

HOROSKOP ZA 1. JUL: Ovnovi ne zaboravljaju staru ljubav, Rakovi ne pristaju na kompromise! (foto)

Dnevni horoskop za 1. jul 2017: Ovan oseća pritisak, Bik u ljubavnom zanosu, Blizanci vode svoje bitke, Rak ne pristaje na kompromise, Lav oseća umor, Devica je čvrsto rešena, Vaga nema izbora, Škorpija uporna, Strelac štedljiv, Jarac i Ribe u idiličnom raspoloženju, a Vodoliji manjka strpljenje. Ovo je današnji horoskop za 01.07.2017. godine.

OVAN

Posao

Još ste pod nekom vrstom poslovnog pritiska. Imate odličan program, koji bi rado primenili ali finansije vam prave manji problem povodom realizacije plana.

Ljubav

Ne želite nekoga od ranije da zaboravite i ponašate se kao da to u suštini nije toliko bitno. Morate da krenete dalje i da se okrenete novim stvarima.

Zdravlje

Veća nervoza kod vas.

BIK

Posao

Ukoliko ste spremni na veće promene bilo bi dobro da na to sačekate sve dok ne prođe određeni period gde ćete znati tačno da postavite svoje prioritete.

Ljubav

Ne posustajete u ljubavnom zavođenju sve dok ne dobijete zvanično i odgovor od strane partnera, koji vam se već duže vreme dopada.

Zdravlje

Nemate veće tegobe.

BLIZANCI

Posao

Okruženi ste većim skupom ljudi i pijete sve informacije koje stižu do vas. Biće bolje ukoliko se fokusirate na one bitnije kako bi dobili na uštedi vremena.
Ljubav

Volite striktnu podelu, kada su muško-ženske stvari u pitanju. Ne želite da se rasplinite nad ovim segmentom u toj meri koja vam postaje već neprijatna. Bavite se ipak svojim temama.

Zdravlje

Ne želite da se osvrćete na sitne signale.

RAK

Posao

Danas ćete pokušati da se malo više osamite. Ne donosite konkretne odluke i ne pokazujte bar trenutno veću zainetresovanost za ono što vam se postavlja kao radni zadatak.

Ljubav

Ukoliko ste u dužoj vezi možete imati rivala i da se pomalo zapitate gde sve ovo vodi. Ne dozvoljavate veći kompromis i striktno se držite svojih pravila.

Zdravlje

Preporučuje vam se odmor.

LAV

Posao

Rad vas je pomalo umorio i razmišljate da se povučete iz obaveza bar na kratko. Ne odustajete od zadataka već se samo povlačite na kratko i prikupljate nove ideje za konkretnu realizaciju.

Ljubav

Možete biti skloni tajnim ljubavnim vezama i u tome uživate na neki način. Ne dozvoljavate da vam ovo vreme prođe neopaženo što se letnjih šema tiče.

Zdravlje

Kostobolja.

DEVICA

Posao

Ne dozvoljavate da vas dezavuišu nepotrebnim činjenicama, kada je poslovna strana u pitanju. Volite da donosite većinu odluka i da se na vreme dostavi veći broj zadataka.

Ljubav

Nemate potrebu za realizacijom na ovom segmentu u toj meri, jer vam neke osobe odvlače fokus u većoj meri. Ništa se konkretno neće desiti ukoliko vi to ne želite.

Zdravlje

Nesanica.

VAGA

Posao

Moraćete malo više da radite i da se u potpunosti predate svojim obavezama. Niste u stanju da doveka ćutite i radite jedno te isto. Budite strpljivi još neko vreme do ispunjenja vaših želja u većoj meri.

Ljubav

Ne otežavajte stvari trenutno, jer nemate mogućnost izbora. Pokušajte sa strpljenjem neke događaje da ispratite ovaj put.

Zdravlje

Povedite računa o imunitetu.

ŠKORPIJA

Posao

Povremeno vas neke stvari ne interesuju u većoj meri kada su u pitanju, izlivi besa vaših kolega. Volite da se držite po strani i da ne posustajete na putu do cilja.

Ljubav

Ukoliko još nikoga pored sebe nemate ne pokazujte dozu nezainteresovanosti za osobe suprotnog pola. Budite dosta realni, kada je jedna Devica u pitanju.

Zdravlje

Solidno, danas.

STRELAC

Posao

Možete biti skloni stezanju kaiša, jer vam se najavljuju određene restrikcije kada su u pitanju konkretne poslovne šanse, ali za manje novca. Ne budite skeptični što se daljeg rada tiče.

Ljubav

Možda ste trenutno nezadovoljni sa partnerom i njegovim stavom ali to neće trajati dovoljno dugo iz određenih razloga. Možda budete skloni naglim promenama.

Zdravlje

Pazite se u saobraćaju.

JARAC

Posao

Vaše polje posla je dovoljno naglašeno ovaj put da ćete pokušati mnogo više da se angažujete jer uviđate izuzetnu šansu za nešto više ovaj put.

Ljubav

Ne odustajete od ideje da se viđate sa jednom Ribom. Ovo bi moglo da bude dosta dobra prilika pa ćete se u skladu sa tim i ponašati.

Zdravlje

Nemate razloga za brigu.

VODOLIJA

Posao

Ukoliko se bavite IT tehnologijama i niste trenutno zaposleni, imaćete možda upravo danas odličnu priliku da radite posao u struci.

Ljubav

Ukoliko ste se zaljubili u jednu Vagu ne preporučuju se nagle odluke oko zajedničkog života, koliko se od vas traži mnogo bolje rešenje. Budite strpljivi.

Zdravlje

Srčana aritmija.

RIBE

Posao

Ne pokušavajte da se odreknete trenutnih obaveza zbog slobodnog vremena. Budite u prilici da se dobro organizujete za nešto više ovaj put.

Ljubav

Nemate nameru da menjate mišljenje partnera ali na neke kompromise ne možete uticati već ih morate primeniti.

Zdravlje

Pazite se stresa.

luftika.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter