Izvor:
02.07.2017 u 18:27
0

SAVRŠENE ZA VEZU: Žene u ovim horoskopskim znacima nisu ljubomorne!

Jasno je da ljubomora izaziva nemir i komplikacije u vezi, zbog čega su sledeći znaci na tapeti najpoželjnijih.

Ovan

Iako je reč o vatrenom znaku, žene u znaku Ovna nisu ljubomorne. Glavni razlog? Ljubomora je znak nesigurnosti, što one odbijaju biti.
Sa druge strane, one su veoma aktivne, te osim obaveze oko posla,one obožavaju da izlaze i druže se sa prijateljima, te samim time nemaju vremena za ljubomoru.

Strelac

Žene Strelci su poznate po slobodnom duhu i često neobuzdanoj energiji. Vole slobodu, a istu tu slobodu daju i partneru, te se u vezi ne bave nevažnim stvarima. Umesto toga, one žive u trenutku, a svaki ljubomoran ispad bi značio da moraju izaći iz trenutka.

Vodolija

Ako neko želi slobodu, onda su to Vodolije. Žene u ovom ne dozvoljavaju praćenje njihovog koraka, preispitivanje, pa to ne rade ni svom partneru. One su nezavisne, fokusirane na svoj život, te ljubomoru doživljavaju totalno nezrelom i bespotrebnom.

b92
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter