Izvor:
03.07.2017 u 13:39
0

HOROSKOP ZA 3. JUL: Device spremne na promene, Blizanci žrtvuju ljubavni život! (foto)

Dnevni horoskop: Šta vam donosi današnji dan na polju ljubavi, posla i zdravlja, i da li će vam zvezde danas biti naklonjene…

OVAN

Prihvatili ste se obaveza koje nisu u skladu s vašom prirodom. Tešite se tako što na sve to gledate kao na privremeni projekat koji, kada se završi, donosi nove mogućnosti. Ako je u sve to uključen i partner, budite oprezni, raspodela uloga bi mogla da pređe u naviku.

BIK

Uz malo više strpljenja mogli biste da rešite emotivne probleme sa partnerom, ali ne očekujte da vam on pročita misli. Morate biti iskreni, jasni i glasni. Bilo kakvo skraćeno komuniciranje i kratke poruke mogu biti uzroci nesporazuma.

BLIZANCI

Da biste ostvarili neke veće ciljeve, moraćete nešto žrtvovati, a to može biti vezano za vaš ljubavni život. Maštoviti ste, svestrani i puni ideja, pa su velike šanse da ćete u svim namerama uspeti, ali pokušajte da ne trgujete emocijama.

RAK

Moguć je zanimljiv susret sa osobom slobodnih shvatanja. Prihvatite izazov, ali držite sve u tajnosti jer vas kasnije ta avantura može skupo koštati. Pod tenzijom ste, potrebna vam je rekreacija, ali se pričuvajte fizičkih povreda.

LAV

Imate šansu da vam se tokom dana ukaže prilika da preuzmete vođstvo u jednom poslovnom poduhvatu koji se priprema. Ako se pažljivo organizujete i ne proćerdate svoje potencijale, ova prilika bi mogla prerasti u životnu.

DEVICA

Pojačavaju se vaše novčane preokupacije, partnerstvo i dugoročna ulaganja. Od vas se traži da promenite neke svoje navike i prilagodite se novim okolnostima, a to je za vas uvek naporno, a često i neizvodljivo. Budite strpljivi i istrajni.

VAGA

Dan počinjete dobro raspoloženi, ispunjeni elanom. Dobre vesti i blagonaklonost okoline ispunjavaju vas optimizmom. Ipak, bez obzira na dobar osećaj koji vas nosi, budite spremni i na moguću neprijatnost koja vas predveče očekuje.

ŠKORPIJA

Dobijate poziv da se uključite u projekte koji se razvijaju u vašem okruženju. Od vas se očekuje da budete pionir u začecima novog vida poslovanja, a vi iz nekog razloga osećate da to nije za vas. Poslušajte svoju intuiciju, povucite se.

STRELAC

Niste dobili očekivani odgovor u vezi sa poslom koji vas je veoma zaintrigirao. Ipak, očekujte novost koja će podgrejati nadu da nije sve gotovo. Pred vama je ozbiljan razgovor i najbolje je da se na vreme temeljno pripremite.

JARAC

Možete upasti u sukobe i probleme sa saradnicima. Vaša karijera bi mogla poći silaznom putanjom ako se dodatno ne angažujete i preduzmete odlučujuće korake. Ne produbljujte neprijateljstva sa ljudima od kojih zavisite.

VODOLIJA

Nikako da stignete do cilja koji ste, pre izvesnog vremena, zacrtali. Situacija se neočekivano menja, sve ukazuje na to da će nepovoljne vesti odložiti dugo pripremane planove. Ne gubite nadu, uskoro stiže još bolja ponuda.

RIBE

Za vas je ovo dan kao i svaki drugi. Umorni ste od tempa kojim ste pritisnuti već neko vreme, uz to, ni voljena osoba vam nije po volji. Ne krivite druge što je sve na vama, sami ste sve preuzeli na sebe pa je sad vreme da u tome i istrajete.

Astro
Foto: arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter